Hakalla hukkareissu Ouluun

Kauden toinenkaan ottelu ei avannut Hakan pistetiliä Ykkösessä. Pitkä matka Ouluun päättyi 0-1 -tappioon AC Oululle.

Ottelu alkoi Hakan kannalta hankalasti, kun AC Oulu siirtyi johtoon jo kymmenen minuutin pelin jälkeen. Marin Glavas petasi Titi Essomballe maalipaikan, eikä Essomba paikastaan erehtynyt.

Hakan Kalle Multanen pääsi yrittämään tasoitusta rangaistuspotkusta 41. minuutin pelin jälkeen. Johannes Wentin torjui Multasen yrityksen ja ehti vielä jatkopallonkin eteen.

Toisella puoliajalla Haka pääsi kevätkuntoisen Raatin nurmeen hieman paremmin sinuiksi, mutta ajoittainen paine ei tuonut palkintoa maalin merkeissä.

– Osasin jo ennen peliä arvioida, että tämä ottelu päättyy yhden maalin erolla suuntaan tai toiseen.  Pieni kimmoke tai pieni virhe voisi ratkaista tämän ja niin tällä kertaa kävi. Tuulinen keli ja keväinen kenttä tekivät pelaamisesta erittäin haastavaa, Hakan päävalmentaja Keith Armstrong mietti.

Hakan ottelu jatkuvat torstaina Tehtaan kentällä. Vastassa kello 18.30 alkavassa ottelussa on EIF. EIF hävisi lauantaina kotonaan Jarolle 0-2.

– Ei pelaajia voi yrittämisen syytteestä moittia. Nyt on vain keskityttävä seuraavaan peliin ja haettava siitä hyvä tulos, Armstrong painotti.

Hakan kokoonpano: Joonas Immonen, Ville-Valtteri Starck (57. Emenike Mbachu), Juho Saarinen, Mikko-Petteri Latosaari, Henri Malundama, Omar Khary, Anton Popovitch, Niilo Mäenpää, Jani Kyöstilä (65. Tuomas Lähdesmäki), Lutfi Bilali (74. Erkka Helminen), Kalle Multanen.