Haka valmis kauteen – KäPa kaatui 2-0

FC Haka päätti kevään harjoitusottelunsa Tehtaan kentällä 2-0 -voittoon pian Kakkosen kauden aloittavasta KäPa:sta.

– Ihan kohtalainen kauden kenraali. Pelissä oli paljon hyvää. KäPa ei juuri saanut paikkoja aikaiseksi vaikka yksi rankkari heiltä taidettiin jättää viheltämättä, Hakan päävalmentaja Keith Armstrong sanoi.

– Meidän pelissämme oli hyvin liikettä ja saimme luotua maukkaita maalipaikkoja, Armstrong totesi.

Hakan avausmaalin viimeisteli Jean Fridolin Nganbe Nganbe 19. minuutin kohdalla. Sivurajaheiton jälkeen Gerald Ben eteni päätyyn ja syötti etutolpalle. Nganbe Nganbe tuikkasi siitä pallon verkkoon.

Isäntien toisesta onnistumisesta vastasi 63. minuutilla John Fagerström. Fagerström sai vasemmalta laidalta tulleen syötön haltuunsa, kääntyi ja pisti pallon maaliin.

Hakan takalinjoilla luuti reilut 70. minuuttia serbialainen testitoppari Marko Paunovic.

– Hän pelasi mielestäni ihan hyvin. Kokenut ja ajatteleva pelaaja. Katsotaan nyt sitten lähiaikoina, mitä hänen kanssaan teemme, Armstrong pohti.

Hakan seuraava ottelu on jo Ykkösen avauskierrosta. Lauantaina 28. huhtikuuta Tehtaan kentällä vierailee vielä viime kaudella Veikkausliigassa pelannut HIFK. Ottelu alkaa kello 17.

Hakan kokoonpano: Aati Marttinen, Jami Kyöstilä (77. Salomo Ojala), Jaakko Rantanen (77. Joona Tapani), Ville Starck, Marko Paunovic (72. David Abidor), Jean Fridolin Nganbe Nganbe (64. Tuomas Lähdesmäki), Gerald Ben (77. Antto Hilska), Anton Popovitch, John Fagerström (64. Samuel Chidi), Jonni Thusberg (64. Erkka Helminen), Henri Malundama.