Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Haka täydentää toppariosastoaan

FC Haka on kärsinyt viime viikkoina parista loukkaantumisesta, mitkä molemmat ovat osuneet toppariosastolle. Ville-Valtteri Starck on näillä näkymin koko loppukauden sivussa, mutta Niklas Fribergin odotetaan palaavan kokoonpanoon jo TPS:a vastaan 9.9.

Teemu Tainio tuskaili HJK -pelin jälkeisessä haastattelussa, että näin korona -aikaan on erityisen vaikea löytää täydennystä. Verkot ovat olleet vesillä ja nyt niihin on tarttunut ”kaloja” kaksin kappalein.

Akuuttiin hätään saapuu jo keskiviikoksi Johannes Kytilä AC Kajaanista ja hän on käytettävissä ainakin tämän viikon, minkä jälkeen tilannetta tarkastellaan uudelleen. Mies pelasi viime kaudella Myllykosken Pallossa ja on Tainiolle tuttu jo HJK -ajoilta.

Viime kaudella Johannes Kytilä, numero 4, joutui katselemaan Hakan juhlintaa, mutta pääsee nyt näyttämään kykynsä valkopaitojen takalinjoilla.

 

– Nuoreksi pelaajaksi pelannut paljon miesten pelejä. Kiva, että saatiin Johannes tähän akuuttiin topparipulaan ja tuo meille vasenjalkaisena lisää vaihtoehtoja. On mielenkiintoinen pelaaja tulevaisuutta varten myös.

Starckin korvaajaksi sen sijaan, näillä näkymin siis loppukauden ajaksi, saapui Dominikaanisesta Tasavallasta kotoisin oleva Luiyi de Lucas, joka on pelannut viime vuosina Espanjan kolmannella sarjatasolla. 25 -vuotias ja 194cm pitkä toppari omaa myös Espanjan kansalaisuuden.

– Lucaksen suhteen ollaan tällä hetkellä ihan videoscouttaamisen varassa. Niiden perusteella kaveri vaikuttaa fyysiseltä ja on aika nopea. Näen, että tuo sellaista fyysistä peliä sinne meidän alakertaan, jos kaikki menee nappiin.

Uusi tuttavuus saapui Valkeakoskelle lauantaina Espanjasta ja on parhaillaan siis karanteenissa, mikä tuo omat haasteensa sisäänajossa joukkueeseen.

– Tässä on omat haasteensa, kun on kaikki karanteenit ja muut, että saadaan kaveri kuntoon. Kun karanteeni loppuu, niin olisi sitten valmiina hyppäämään remmiin, jos testijaksot menee hyvin. Mielenkiinnolla odotan, että onko livenä yhtä hyvä, kuin videoilla, Teme pohtii.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT