Haka jäi ilman palkintoa Kemissä

Haka jäi hyvästä taistelusta huolimatta ilman palkintoa Kemissä, jossa koskilaiset hävisivät kärkijoukkue PS Kemille 1-2 (0-0).

Haka koki Kemissä takaiskun jo ensimmäisellä kymmenminuuttisella, kun Niilo Mäenpää loukkaantui. Huonoa tuuria oli myös maalitilanteissa. Joni Mäkelä hukkasi maukkaan ylivoimahyökkäyksen puolen tunnin pelin jälkeen ja Elias Tolvanen puski perään avopaikasta ohi. Toisen puoliajan alussa Kalle Multanen pääsi huippupaikkaan, mutta kliinisyys viimeistelystä puuttui tällä kertaa.

PS Kemillä ei montaa huippusaumaa pelissä ollut, mutta niin vain isännät tekivät ottelun avausmaalin kymmenen minuuttia ennen täyttä aikaa, kun Sasa Jovovic pisti pallon maaliin. Kotijoukkue iski uudemman kerran Christian Eisselen rangaistuspotkun turvin muutamaa minuuttia myöhemmin. Haka sai vielä Kalle Multasen onnistuneesta rangaistuspotkusta kavennuksen, mutta aika loppui kesken.

Kun Ykkösessä on tällä kaudella kierroksia jäljellä enää seitsemän, niin Haka on jo 13 pistettä PS Kemiä perässä. Karsijan paikalla olevaan JJK:hon on matkaa seitsemän pistettä.

Haka pelaa kaksi seuraavaa otteluaan Tehtaan kentällä. Torstaina vastaan asettuu Shefki Kuqin valmentama PK-35 Vantaa ja viikkoa myöhemmin putoamista vastaan taisteleva EIF.

Hakan kokoonpano PS Kemiä vastaan: Saku Pesonen, Jari Nikkilä, Mikko-Petteri Latosaari (var.), Juho Pirttijoki, Jarno Mattila (var.), Erkka Helminen (80. Tuomas Lähdesmäki (var.)), Niilo Mäenpää (11. Eetu Kaipio), Anton Popovitch, Elias Tolvanen (62. Mikko Innanen (var.)), Joni Mäkelä, Kalle Multanen.