Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

FC Hakan vieraskiertue alkaa lauantaina Seinäjoelta

Veikkausliiga jatkuu FC Hakan osalta lauantaina, kun joukkue kohtaa Seinäjoen Jalkapallokerhon OmaSP Stadionilla Seinäjoella jo kello 12.00 alkavassa ottelussa. Poikkeuksellisesta alkamisajankohdasta johtuen, joukkue matkustaa jo perjantaina Pohjanmaalle. Ottelu on valkopaitojen ensimmäinen kolmesta vierasottelusta, sillä ensi viikolla on edessä vielä reissut Kokkolaan ja Ahvenanmaalle.

Pienimuotoisessa otteluruuhkassa Cup -peleistä johtuen oleva koskilaisryhmä joutuu lisäksi painimaan poissaolojen kanssa. Poissa kokoonpanosta ovat varmuudella Ryan Mahuta, Haymenn Bah-Traore sekä Liam Hughes. Lisäksi Maissa Fall on pelikiellossa korttitilin täytyttyä ja muutaman muun pelaajan pelikunto selviää vasta lauantaina aamulla.

Kotijoukkue SJK on niin ikään edelleen Suomen Cupissa mukana, joten ottelumäärissä kumpikaan joukkueista ei saa etua. Sarjataulukossa kotijoukkue on ottelun enemmän pelanneena pisteen Hakaa edellä viidentenä.

Vaikka SJK:n otteet ovatkin ehkä hivenen ailahdelleet viime aikoina, niin tiistainen Suomen Cupin 5-1 -voitto Vaasan Palloseurasta antaa ymmärtää, että joukkueessa on kyllä potentiaalia vaikka mihin. Varsinkin maalinteko on joukkueelta viime aikoina onnistunut ja ykköstykki Jaime Moreno löytyykin tällä hetkellä liigan maalipörssin viidenneltä sijalta kuudella osumallaan.

Joukkueiden välinen edellinen ottelu päättyi Tehtaan kentällä kotijoukkueen vakuuttavaan 2-0 -voittoon, mutta sitä ei kannata enää muistella, sillä tilanne ja ottelu on lauantaina jälleen uusi ja tätä myös päävalmentaja Andy Smith painottaa.

– Tästä on tulossa meille todella, todella kova ottelu loukkaantumisista ja pelikiellosta johtuen.

– Meidän pitää kuitenkin jälleen kerran osoittaa ammattimaisuutemme ja näyttää kunnon asennetta. Olemme keskittyneet siihen koko viikon ja olenkin luottavainen, että pystymme hakemaan toivotun tuloksen.

SJK – FC Haka lauantaina 29.6.2024 kello 12.00 OmaSP Stadion, Seinäjoki.

Katso alta löytyvästä videoennakosta toimitusjohtaja Olli Huttusen ajatuksia ottelusta sekä muun muassa ensi viikolla avautuvasta siirtoikkunasta.

SJK:n ennakko.

Ottelu suorana Ruutu+ -palvelusta.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT