Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

FC Hakan päättäjäisissä palkittiin kauden parhaita

FC Hakan kausi 2023 laitettiin juhlavasti pakettiin viime viikolla perinteisissä päättäjäisissä Paviljongissa. Päättäjäiset kokosivat joukkueen sekä seuran toimihenkilöitä juhlistamaan kauden päätöstä ja kiittämään kovasta työstä.

Päättäjäiset alkoivat puheenjohtaja Marko Laaksosen kiitoksilla opettavaisesta kaudesta, joka piti sisällään paljon muutoksia ja kovaa taistelua. Kesken kautta tapahtuneet valmennuksen muutos sekä uusien pelaajien saapuminen, todettiin oikeiksi ratkaisuiksi. Uusia asioita seura koki esimerkiksi 15 vuoden tauon jälkeen europelien muodossa, joiden järjestelyt toivat paljon uutta – Laaksonen totesikin, että yhdessä olemme useita arvokkaita kokemuksia rikkaampana kaikkien kauden tapahtumien jälkeen.

Marko Laaksonen antoi seuran puolesta kiitokset valmennuksen apuvalmentaja Kari Martosen lisäksi Hakan kauden päätteeksi jättäneelle päävalmentaja Teemu Tainiolle, jonka työ Valkeakoskella puhuu puolestaan. Haka on Temen johdolla saavuttanut ja pitänyt paikkansa siellä missä seuran kuuluukin olla – Veikkausliigassa.

Päättäjäisissä jaettiin palkintoja pelaajille ja luovutettiin seuran korkein huomionosoitus, Juuson Plaketti numero 30. Lisäksi Tino Purmeelle ojennettiin palkinto 100.Veikkausliigaottelun rajapyykistä. Purme palkittiin yleisön edessä 7.10. Tehtaan kentällä ottelussa FC Haka – KTP.

Palkintojenjaon suoritti hallituksen jäsen Karri Kekkonen, toimitusjohtaja Olli Huttunen ja hallituksen puheenjohtaja Marko Laaksonen.  

kIITOS tEME JA kARI!
GENTLEMAN -PELAAJA: AATU hAKALA

Viimeisen kotiottelun jälkeen 7.10. KTP:ta vastaan Aatu palkittiin myöskin kannattajien Chopeen maljalla eli Parhaan pelaajan pystillä.

nUORI LUPAUS: rYAN mAHUTA
rOTON PYTTY (PARAS MAALINTEKIJÄ): jUAN lESCANO
Juuson Plaketti

Viimeisenä päättäjäisissä jaettiin FC Hakan seurahistorian 30. Juuson Plaketti. Palkinto on jaettu ansioituneille Hakan toiminnassa mukana oleville henkilöille ja sillä halutaan kunnioittaa suurta panostusta seuraa kohti.

Tänä vuonna FC Hakan korkein kunnianosoitus Juuson Plaketti luovutettiin Heino Pekkariselle. Valkeakoskella pitkään toiminut Pekkarinen on toiminut Hakassa vuosikymmenien ajan ja on ollut merkittävä tekijä siihen, että Valkeakoskella sijaitseva Suomen jalkapallomuseo on ja toimii nykyisessä, erinomaisessa tilassaan. Myös vuosittainen, perinteikäs FC Hakan varainkeruujuhla Haka-Show on vuosittain työllistänyt Pekkarista ja mies tulee olemaan toiminnassa mukana jälleen, kun ensi keväällä juhlat järjestetään jälleen. Heino on myös se henkilö, joka tuntee Tehtaan kentän yhteydet ja kaapelit, ja onkin näissä merkeissä ollut aina pelastavana apuna. Juuson plaketti meni siis jälleen arvokkaalle Haka-perheen jäsenelle!

Kiitos kaudesta 2023 kaikille seuran toimihenkilöille, vapaaehtoisille, yhteistyökumppaneille ja kannattajille!

Edessä siintävä kausi 2024 onkin FC Hakan suuri 90.vuotisjuhlakausi. Juhlavuoden kausikortit ovat myynnissä nyt – tule mukaan juhliin! Lue lisää kausikorteista täällä ja osta kausari omaksesi tiketti.fi/fchaka! Jouluun asti erikoishintaan 150€ (+palvelu- ja mahd. toimituskulut) oleva juhlavuoden huippukausari sisältää pääsyn kaikkiin FC Hakan kotiotteluihin sekä Veikkausliigassa että Suomen Cupissa ja lisäksi sisältää mahdollisuuden varata oman paikan pysyvästi katsomosta (norm. 250€). Ensi vuonna juhlitaan!

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT