Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

FC Hakan hieno taistelu ei aivan riittänyt voittoon

FC Haka kohtasi lauantai -iltapäivässä FC Interin Turun Energia Areenalla ja tämä tasainen ottelu päättyi lopulta kahdella aivan viime hetken maaleilla tasan 1-1.

Koskilaiset menivät ottelussa 0-1 -johtoon 87. minuutilla uusimman hankinnan Mehdi Boukassin toimesta. Maali syntyi Ryan Mahutan ja Oiva Laaksosen hyvästä yhteispelistä vasemmalla laidalla, minkä päätteeksi Boukassi ajoitti juoksunsa ristipalloon täydellisesti ja viimeisteli laadukkaasti.

60. minuutilla kentälle vaihdettu Boukassi esiintyi maalin lisäksi muutoinkin edukseen.

– Kaiken kaikkiaan loistava suoritus! Hän pystyi ohjaamaan pelin tempoa ja rakentamaan laadukkaita tilanteita meille.

– Hän on sopeutunut joukkueeseen todella nopeasti ja on varmasti tärkeä pelaaja meille kauden aikana, valmentajana lauantaina toiminut Alejandro Peris Mora kertasi.

Maalintekijän lisäksi Alex oli tyytyväinen koko joukkueen esitykseen.

– Haluan kiittää joukkueen työmoraalia tänään. Olimme kilpailukykyisiä niin yksilöllisesti, kuin joukkueenakin ja osoitimme, että vaikka olimme yhden miehen tappiolla ottelun viimeisellä jaksolla, olimme halukkaita saamaan tuloksen.

Miehen vajaalle Haka joutui 70. minuutin kohdalla, kun Juan Lescano paini Interin topparin kanssa ja hieman huolimattomasti huitaisi kädellään vastustajaa päähän punaisen arvoisesti.

– Tämän päivän ottelu oli hyvä testi meille loistavaa vastustajaa vastaan. Silti pelissä on vielä kehitettävä, mutta olemme menossa oikeaan suuntaan, valmentaja summasi.

Hakan matkassa nähtiin tänään myös yksi testimies, sillä maalissa aloitti 26 -vuotias Anton Lepola, joka valmennuksen mukaan selviytyi tehtävästään mallikkaasti.

– Antonilta hyvä suoritus tänään. Hän oli erityisesti katkoissaan loistava!

FC Inter – FC Haka 1-1(0-0)
0-1 87′ Mehdi Boukassi
1-1 90′ Otto Lehtisalo

FC Haka
Anton Lepola (45′ Aatu Hakala)
Niklas Friberg
Eero-Matti Auvinen (45′ Anthony Herbert)
Fallou Ndiaye
Atte Sihvonen
Tino Purme (70′ Konsta Mervelä)
Henri Malundama (45′ Ryan Mahuta)
Tuure Siira (45′ Janne-Pekka Laine)
Oiva Laaksonen (90′ Thomas Saarinen)
Stavros Zarokostas (60′ Mehdi Boukassi)
Juan Lescano

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT