Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

FC Hakan edustusjoukkueen valmennus- ja taustaryhmä koossa kaudelle 2020

FC Hakan edustusjoukkueen valmennus- ja taustaryhmä on nyt koossa Veikkausliigan kaudelle 2020.

– Yksi tavoitteistamme on ollut kehittää koko ajan joukkueen lisäksi myös joukkueen taustaryhmää. Nyt meillä on koossa ryhmä, joka on tiedoiltaan ja taidoiltaan aivan Veikkausliigan tasoinen, FC Hakan toimitusjohtaja Olli Huttunen kertoo.

Päävalmentaja Teemu Tainion apuna valmennuksessa ovat Mikko Manninen, fyysinen valmentaja Ville Kanerva sekä maalivahtivalmentaja Pauli Jussila.

– Valmennuksessa Manninen antaa vahvan tuen Tainiolle harjoittelun ja palautumisen suunnittelussa. Lisäksi hän osallistuu vahvasti joukkueen harjoitusten vetämisiin ”Temen” kanssa, jolloin harjoittelun taso pysyy korkeana koko ajan, Huttunen painottaa.

– Kanerva on ollut mukana jo aiemmin, joten seuran ja joukkueen kuviot ovat hänelle tutut. Hän täydentää valmennusta fyysisen valmennuksen puolella ja tuo varsinkin joukkueen fyysiseen harjoitteluun uutta puhtia, Huttunen toteaa.

Myös joukkueenjohtajan rooliin on tullut muutoksia.

– Erkki Nieminen jatkaa tehtävässään monen vuoden kokemuksella vastaten varsinkin ottelutapahtumista. Toimistolta tuttu Jonna Kauppinen tulee mukaan auttamaan Erkkiä hoitaen paljon muita käytännön asioita, Huttunen kertoo.

Muuhun taustaryhmään kuuluvat huoltaja Jari ”Jallu” Jalava, fysioterapeutti Mikko Vuorela sekä lääkäri Juuso Niemenpää.

– Näillä täydennyksillä ja muuten vanhalla kokoonpanolla joukkueen tausta on erittäin vahva ja monipuolinen. Se vahvistaa edelleen nuorten lahjakkuuksien viemistä eteenpäin omalla urallaan ja antaa myös kokeneemmille pelaajille uutta potkua tulevaan Veikkausliigakauteen, Huttunen huomauttaa.

Kuva: Jussi Rämä

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT