Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

FC Haka vahvistaa puolustustaan nuorisomaajoukkueista tutulla topparilla

FC Haka ja 21 -vuotias keskuspuolustaja Jesse Nikki ovat allekirjoittaneet loppukauden mittaisen sopimuksen, mikä pitää sisällään option myös ensi kaudesta.

Nikki on FC Hongan kasvatti, jolla on allaan viisi ottelua U17 – ja neljä U19 -maajoukkueissa sekä 15 Veikkausliigaottelua HIFK:n riveissä kaudella 2022. 190 -senttinen toppari palasi viime kaudelle kasvattajaseuraansa, mutta kärsi kuitenkin pitkästä loukkaantumisesta ja palasi kentille vasta loppukaudesta pelaten ainoastaan Honka-Akatemian riveissä.

Nyt mies hakee innoissaan uutta nostetta uralleen Hakan paidassa.

– Erittäin hyvin mielin saavun Valkeakoskelle. Haka on perinteikäs ja hieno seura joten erittäin innolla odotan pääseväni pukemaan Hakan paidan päälle.

⁠- Hakalla on tällä kaudella erittäin monipuolinen ja laadukas joukkue, mikä on näkynyt myös kentällä koko kauden.

Loppukauteen tavoitteet ovat niin henkilökohtaisesti kuin joukkuetasolla selvät.

– Henkilökohtaisia tavotteita vielä tältä kaudelta on päästä hyvin ja nopeasti joukkueeseen sisään ja tottakai pyrin lunastamaan paikkani myös kentän puolelta. Joukkueena päästään pelaamaan kovia matseja yläloppusarjaan ja lähdetään ehdottomasti voittamaan jokaista peliä ja katsotaan mihin sijoitukseen se sarjataulukossa sitten riittää.

Päävalmentaja Andy Smith toivottaa nuoren pelurin tervetulleeksi joukkueeseen.

– Jesse on nuori ja ahkera keskuspuolustaja, joka tuo kilpailua paikoista ja kannustaa myös muita puolustajia taistelemaan paikasta joukkueessa. Odotamme innolla hänen saamistaan kunnolla mukaan joukkueeseen!

Tervetuloa Hakaan Jesse!

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT