Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

FC Haka saa Musariottelussa vastaansa Gnistanin!

FC Haka saa yhdessä kauden odotetuimmista, eli Musariottelussa vastaansa Mustapekka -areenan tulipalon jälkeen rivinsä kasanneen Gnistanin, joka saapuu Tehtaan kentälle sunnuntaina kello 15.00 alkavaan Veikkausliiga -otteluun.

Haka joutuu lähtemään otteluun ilman kapteeni Guilherme Moraisia, joka on pelikiellossa korttitilin täyttymisen myötä. Lisäksi Rodrigo Macedo ja Liam Hughes ovat sivussa loukkaantumisista johtuen. Muutoin joukkueen lähtökohdat otteluun ovat erinomaiset ja päävalmentaja Andy Smith toivoo näkevänsä samaa, mitä on viime aikoina totuttu näkemään viime lauantain HJK -tappiosta huolimatta.

– Haluan pelaajien pelaavan kuten olemme pelanneet tähänkin astin. Meidän pelisysteemimme on hioutunut toimivaksi ja olen tyytyväinen myös syöttöpeliin sekä etenkin siihen miten pelaajat ovat pystyneet ulosmittaamaan oman lahjakkuutensa!

Veikkausliigassa kymmenentenä oleva Gnistan on tosiaan joutunut viime viikkoina aloittamaan puhtaalta pöydältä, sillä joukkue menetti kotistadionsa lisäksi käytännössä kaiken irtaimistonsa joukkueen peliasuja myöden. Taikatemppu kuitenkin onnistui vähintäänkin tyydyttävästi, sillä joukkue taisteli ensimmäisessä ottelussaan tulipalon jälkeen viime maanantaina 2-2 -tasapelin FC Interin vieraana.

Tuossa ottelussa teki ensiesiintymisensä Gnistanin paidassa Suomeen Liechensteinista palannut Tim Väyrynen. Vielä ei kuitenkaan vuoden 2013 Veikkausliigan maalikuningas onnistunut maalinteossa pelattuaan ottelun lopussa parikymmentä minuuttia. Sen sijaan 22 -vuotias Saku Heiskanen iski kahdesti, joista avausmaali oli samalla miehen ensimmäinen Veikkausliiga -osuma.

Vaikka FC Haka hakikin toukokuun alussa maukkaan 0-3 -voiton Oulunkylästä, niin Smith odottaa ottelusta tiukkaa.

– Kova ottelu kovaa joukkuetta vastaan! He ovat erittäin fyysinen joukkue ja heillä on vaarallisuutta riittävästi tehdäkseen pelistämme vaikean.

– Olemme kuitenkin valmiita haasteeseen ja uskomme, että pystymme saamaan hyvä tuloksen sunnuntaina.

FC Haka – Gnistan sunnuntaina 28.7. kello 15.00.
Osta liput TÄÄLTÄ! Alle 17-vuotiaat ilmaiseksi Tehtaan kentälle koko Veikkausliigakauden 2024!
Muista myös: Vapaa pääsy otteluun myös Musarirannekkeella tai yksi aikuinen lapsen/lasten kanssa.

Portit Tehtaan kentälle aukeavat klo 13.30 ja Musareiden Koko perheen tapahtuma alkaa klo 14 Päätykatsomon takana olevalla tapahtuma-alueella nurmikolla. Luvassa hauskaa ja vauhdikasta ohjelmaa lapsille. Lue tarkempi tapahtumainfo TÄÄLTÄ.

Gnistanin ennakko.

Ottelu suorana Ruutu+ -palvelusta.

Katso alta löytyvästä videoennakosta Anton Lepolan ajatukset ottelun alla:

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT