Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

FC Haka rakentaa tulevan kauden joukkuetta – Kausikorttikampanjan hieno startti antaa vahvan tuen siihen

FC Hakan tulevan kauden joukkueen rakentaminen on alkanut ja siihen hyvän taloudellisen perustan antaa vahvasti käynnistynyt kausikorttikampanja, missä rikottiin jo tuhannen varatun kausikortin raja!

Pelillisesti pohjaa antavat viiden sopimuspelaajan, Anton Lepolan, Liam Hughesin, Kasperi Silenin, Nicolas Dantasin sekä Evangelos Patoulidiksen jatkon vahvistaminen myös kaudelle 2025.

– Ensi kauden joukkueen rakennus alkaa näistä jo voimassa olevista sopimuksista. Nämä sopimukset ovat tärkeä pohja, kun mietitään mille pelipaikoille haemme vahvistuksia, FC Hakan toimitusjohtaja Olli Huttunen näkee.

– Tärkeä maalivahtitilanne on erittäin hyvällä mallilla, kun Liam Hugheskin pääsee valmistautumaan uuteen kauteen terveenä loukkaantumisten täyttämän vuoden jälkeen.

– Nicolas Dantas ja Evangelos Patoulidis ovat taas joukkueen ehdotonta eliittiä, hienoa nähdä heidät myös ensi kaudella joukkueemme mukana!

FC Hakan kausikorttikampanjassa on tavoitteena myydä Tehtaan kenttä täyteen jo ennakkoon, mikä tarkoittaa käytännössä 3200 varattua kausikorttia! Kausikortilla pääsee FC Hakan miesten edustusjoukkueen kauden 2025 Veikkausliigan kotiotteluihin ja kortin kampanjahinta on 59€. Haastekampanjan toteutuminen edellyttää 3200 sitovaa kausikorttivarausta. Jos varausmäärä ei ylitä 3200 varausta, kausikorttihaaste ei toteudu ja kausikortit tulevat normaalihintaisesti myöhemmin myyntiin.

– On hienoa nähdä, että ensimmäinen 1000 varausta on täynnä kausikorttikampanjassamme. Nyt on oikea aika varata oma kortti ensi kaudelle, ja sitä kautta olla tukemassa joukkueen rakentamista sekä seuran muuta rakentamista.

FC Haka on luvannut julkaista lisää pelaajauutisia sitä myöden, kun kampanja etenee. Seuraavaksi on jo tiedossa kahden tällä kaudella joukkueessa pelanneen pelaajan option käyttäminen myös ensi kaudelle, kun 1500 varausta tulee täyteen.

– Odotan innolla seuraavan rajan rikkoutumista mahdollisimman pian, Huttunen myöntää innoissaan.

Nyt on loistava mahdollisuus lunastaa itselleen paikka ensi kauden Veikkausliiga -katsomossa vain kahden normaalihintaisen ottelulipun hinnalla.

Tehdään ensi kaudesta yhdessä jotain erityistä! Varaa kausikortti täältä!

FC Hakalla on mahdollisuus saavuttaa neljäs sija Veikkausliigassa ja päästä Eurolopputurnauksen finaaliin. Tervetuloa Tehtikselle 19.10. jännittämään Hakan kohtaloa ottelussa Vaasan Palloseuraa vastaan! Liput www.tiketti.fi/fchaka.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT