Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

FC Haka pahoittelee huonoa viestintää kausikorttikampanjassa

FC Hakan 2023 kausikorttikampanjan viestinnässä on ollut haasteita erityisesti jälkeenpäin mahdolliseksi tulleeseen paikkavarausmalliin liittyen. Kampanjassa varattujen kausikorttien määrä on Hakan kaikkien aikojen toiseksi suurin ja kertoo erinomaisesta kiinnostuksesta huhtikuussa alkavaa Veikkausliigakautta ja FC Hakan edesottamuksia kohtaan. Epäselvä viestintä ja tekniset haasteet kausikorttien maksuihin liittyen ovat kuitenkin aiheuttaneet harmaita hiuksia ja jopa suuttumusta osalle Hakan kausikorttikannattajista.

– Olemme todella pahoillamme kannattajille niin Tukirenkaassa kuin muuallakin aiheutuneesta harmista. Kyllähän kausikortin hankkimisen pitää olla helppo ja iloinen asia, eikä harmin aihe, pahoittelee FC Hakan toimitusjohtaja Olli Huttunen.

– Kiitämme edelleen kaikkia yli kahtatuhatta kausikortin hankkinutta ja muitakin seuran kannattajia vakaasta tuesta ja innostuksesta. Teimme selkeästi virheen kausikorttien paikkavarauksen viestinnässä, ja palaute on ollut aiheellista. Tarkoitus ei kuitenkaan ollut johtaa ketään harhaan, vaan tarjota lisäpalveluita otteluissa paremman viihtymisen takaamiseksi katsojamäärien kasvaessa. Samaan rytäkkään tekniset haasteet maksujen keräämisessä entisestään sekoittivat asiaa, jatkaa Huttunen.

FC Hakan kausikortti maksoi syksyn kampanjassa 69 euroa (+palvelumaksu). Sen lisäksi varatun vakiopaikan Tehtiksen katsomosta sai varata 30-50 eurolla per paikka. Yhteensä siis nimetyn paikan sisältävän kausikortin hinnaksi muodostui 99-119€ (+palvelumaksu). Kausikortin normaali hinta kaudelle 2023 on 200 euroa, johon lisäksi paikkavarauksen voi tehdä 30-50 euron lisämaksulla.

Ilman paikkavarausta otteluun pääsee kausikortilla vapaille paikoille edelleen, kuten ennenkin. Ottelukohtaisia paikkalippuja ei ennakkotiedosta poiketen kaudelle 2023 Veikkausliigan otteluihin myydä, vaan ottelukohtaiset liput sekä Tiketissä että portilla myytynä ovat ns. paikattomia lippuja. Varatut kausikorttipaikat merkitään katsomossa penkkeihin, joten kaikkien on helppo tarkistaa onko paikka kausikorttilaisen varaama vai vapaa kaikkien käyttöön.

Yksittäisen ottelun normaalilipun hinta on 20 euroa. Kotiotteluita Veikkausliigakaudelle tulee vähintään 12-13 kpl. Tiketin kautta ostettuihin lippuihin lisätään Tiketin palvelumaksu.

Kaudella 2023 FC Haka pelaa lisäksi monen vuoden odotuksen jälkeen europeleissä. Kausikortin omistaja saa -20% alennuksen europelien kotiottelulipuista.

FC Hakan Veikkausliigakausi alkaa vierasottelulla SJK:ta vastaan 5.4. ja ensimmäinen kotiottelu pelataan Tehtaan kentällä 14.4. AC Oulua vastaan.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT