Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

FC Haka osui neljästi Tammisaaressa

FC Haka kohtasi perjantai -illassa Ykkösen Ekenäs IF:n Tammisaaren keskuskentällä. Kaksijakoinen ottelu päättyi lopulta koskilaisten 2-4 -voittoon.

Päävalmentaja Teemu Tainio oli erityisen tyytyväinen ottelun ensimmäiseen jaksoon, jolloin valkopaitojen peli toimi mallikkaasti ja oli alati vaarallista.

– Pelattiin eka puoliaika tosi hyvin ja saatiin päätettyä hyökkäyksiä maalitilanteisiin.

– Aiheutettiin EIF:lle tosi paljon vaikeuksia ja tehtiin hienoja maaleja.

Ensimmäisellä jaksolla Haka osui kaikkiaan kolmesti ja maaleista vastasivat Stavros Zarokostas, Tino Purme, sekä Anthony Herbert. Kotijoukkue osui puolestaan kertaalleen ja näin puoliajalle mentiin 1-3 -lukemissa.

Tauolla molemmat joukkueet tekivät pelaajavaihtoja, mitkä muuttivat pelin luonnetta. Lisäksi sääolosuhteet vaihtuivat ja kentästä tuli huomattavasti liukkaampi, mikä osaltaan myös vaikutti toisen jakson pelaamiseen.

– Toisella jaksolla kenttä meni liukkaaksi, mutta se oli myös hyvä muistutus meille ja pelaajille, että ulkona keli saattaa muuttua.

– Vähän me ollaan oltu kapealla yläkerrassa, niin joudutaan tekemään kompromisseja pelipaikkojen suhteen, kun ei saada ihan yks yhteen vaihtoja suoritettua.

Hakalla on ollut tänä talvena edellisiä vuosia enemmän loukkaantumisia ja sairastumisia, mutta Tainio ei näe tilannetta synkkänä.

– Tuntuu, että talvella on koko ajan ollut pientä vammaa ja sairastelua tänä vuonna, vaikka aiemmin ollaan niiltä säästytty.

– Osa poissaolijoista olisi tänään voinut olla mukana, mutta ei haluttu ottaa mitään riskejä.

Toisella jaksolla molemmat joukkueet osuivat vielä kertaalleen ja näin ollen maalirikas ottelu päättyi 2-4 -tulokseen. Hakan neljännestä maalista vastasi ottelun avausmaalinkin iskenyt Stavros Zarokostas.

– Kaiken kaikkiaan olen tosi tyytyväinen, että saatiin minuutteja kaikille mukana olleille, eikä tullut uusia loukkaantumisia, Tainio toteaa lopuksi.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT