Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

FC Haka nimesi uusia kunniajäseniä 90 -vuotisjuhlaottelun yhteydessä

Kuvassa vasemmalta oikealle FC Hakan uudet kunniajäsenet Markku Takaniemi, Olli Nummelin ja Eero Väyrynen

FC Haka juhlisti maanantain 15.7. Haka – Ilves -ottelun yhteydessä seuran 90-vuotista historiaa ja nimesi ottelun alla FC Haka kolme uutta henkilöä seuran kunniajäseniksi.

– Ilman seuran ja jalkapallon eteen työtä tekeviä ihmisiä ei seuraa ja sen arvokasta historiaa olisi olemassa ja tästä syystä seura haluaa muistaa tärkeässä roolissa olleita henkilöitä, muistutti FC Haka Oy:n hallituksen puheenjohtaja Marko Laaksonen puheessaan.

FC Hakan kunniajäseneksi voidaan nimetä henkilö, joka on erittäin merkittävästi edistänyt seuran toimintaa ja ollut useiden vuosien ajan sekä suomalaisen jalkapallon että FC Hakan suunnannäyttäjä. Kunniajäsenen arvonimi on elinikäinen.

FC Hakan uudet kunniajäsenet, numero 13, 14 ja 15 ovat:

Eero Väyrynen (13)
Eero Väyrynen on toiminut FC Hakassa useissa eri tehtävissä viimeisten vuosikymmenten aikana. Hän on ollut muun muassa hallituksen jäsen, hallituksen puheenjohtaja sekä myös nuorisotoimikunnan puheenjohtaja. Hän on toiminut myös Suomen Jalkapallomuseon talousvastaavana ja hallituksen jäsenenä vuodesta 1996 lähtien. Viime talvena Suomen opetus- ja kulttuuriministeriö myönsi Eerolle Kultaisen ansioristin pitkäaikaisesta erityisen ansiokkaasta toiminnasta Suomen liikuntakulttuurin ja urheilun hyväksi.

Markku Takaniemi (14)
Markku Takaniemi on toiminut FC Hakassa useissa eri tehtävissä menneiden vuosikymmenten aikana. Hallituksen jäsenen, Turvallisuuspäällikön, Haka-Show -toimikunnan jäsenen ja monen muun tehtävän myötä hän on ollut yksi FC Hakan kantavista voimista vuosien ajan. Viimeisimmäksi Markku Takaniemi toimi useiden vuosien ajan FC Haka ry:n hallituksen jäsenenä.

Olli Nummelin (15)
Olli Nummelin on toiminut FC Hakassa useissa eri tehtävissä viimeisten vuosikymmenten aikana. Viimeisimmäksi hän on toiminut FC Haka ry:n hallituksen puheenjohtajana jo vuodesta 2009 saakka. Olli Nummelin toimii myös 2022 perustetun Jussi Peltonen -rahaston johtokunnan puheenjohtajana.

Koko FC Haka -perhe onnittelee ja kiittää teitä!

Kuvassa vasemmalta oikealle FC Hakan uudet kunniajäsenet Markku Takaniemi, Olli Nummelin ja Eero Väyrynen.
Kuva: Sanna Lahtinen-Mäkelä | @sannasportphotography

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT