Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

FC Haka matkustaa lauantaina Bolt Arenalle Veikkausliigan kärkiotteluun!

OTTELUENNAKON TARJOAA:

FC Hakan kovien otteluiden viikko jatkuu, kun se matkustaa sarjakakkosena olevan Helsingin Jalkapalloklubin vieraaksi Bolt Arenalle.

Maanantaina upean voiton Ilveksestä ottanut koskilaisnippu on käyttänyt neljä välipäivää palautumiseen, rentoutumiseen ja valmistautumiseen lauantain huippuottelua varten. Panokset ottelussa ovat kovat, sillä voitolla huimaa kautta pelaava Haka nousisi sarjakärkeen ainakin hetkellisesti. Helpolla tuo voitto ei kuitenkaan tulisi, sillä HJK:n joukkueessa riittää laatua ja joukkue on kesän siirtoikkunassa vain vahvistunut entisestään.

Mielenkiintoa otteluun lisää se, että parin kauden takainen Haka-sankari Lee Erwin pelaa nyt helsinkiläisten riveissä. Hyökkääjä pelasi ensimmäisen täyden ysikymppisen tällä viikolla, kun joukkue kohtasi Mestareiden liigan karsinnassa liettualaisen FK Panevezysin. Mies myös iski tuossa ottelussa uransa ensimmäisen maalin HJK:n paidassa.

HJK on muutoinkin ollut aktiivinen pelaajamarkkinoilla, sillä sisään on Erwinin lisäksi tullut viisi muuta pelaajaa. Putoaminen Mestareiden liigasta oli joukkueelle iso takaisku, eivätkä viime aikaiset tulokset Veikkausliigasta saati Suomen Cupista ole varmasti olleet sitä, mitä seurassa odotetaan. Joka tapauksessa kaiken tämän seurauksena kotijoukkue on varmasti sisuuntunut ja haluaa näyttää kannattajilleen parhaan mahdollisen version itsestään.

Samoilla linjoilla on myös FC Hakan päävalmentaja Andy Smith, joka on tällä kaudella kyennyt puristamaan joukkueestaan irti enemmän kuin moni uskalsi odottaa.

– Teemme joka päivä töitä sen eteen, että pystymme olemaan paras versio itsestämme. Edessä on kova ottelu, mutta me tulemme tekemään parhaamme!

– Vastassa on selkeästi Suomen suurin seura, joten on iso haaste mennä pelaamaan heidän kotikentälleen.

– Uskon, että jos pelaajat jatkavat sen toteuttamista, mitä olemme viime aikoina tehneet, niin meillä on hyvä mahdollisuus saada hyvä tulos mukaamme.

Hakan loukkaantumistilanne on oikein mainio, sillä ainoastaan Liam Hughes on sivussa loukkaantumisesta johtuen. Lisäksi Nicolas Dantas joutuu jättämään ottelun väliin korttitilin täytyttyä.

HJK – FC Haka lauantaina 20.7. kello 17.00 Bolt Arena, Helsinki.

Ottelu suorana Ruutu+ -palvelusta.

HJK:n ennakko.

Kuva: Sanna Lahtinen-Mäkelä | @sannasportphotography

Katso alta löytyvästä videoennakosta Haymenn Bah-Traoren ajatuksia ottelusta:

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT