Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

FC Haka – KPV Tehtiksellä tänään!

FC Haka – KPV Tehtaan kentällä tänään 24.5. klo 18.30! Suosittelemme saapumaan Tehtikselle hyvissä ajoin ruuhkien välttämiseksi.

Portit, lipunmyynti, Paviljonki ja VIP-tila aukeavat klo 17. Liput portilta 5-15 euroa. Edullisia ennakkolippuja otteluun voi ostaa Ticketmasterin kautta https://www.ticketmaster.fi/event/fc-haka-kpv-lippuja/228467

Otteluisäntänä matsissa toimii Valkeakosken Kaupunki. Kaupunki tarjoaa ilmaiset pääsyliput valkeakoskelaisille ja lippuja on noudettavissa matkailuinfosta Myllysaaren museolta tai Sportiasta Koskikarasta.

Saarioinen on myös mukana ottelussa. Portilla jaossa Saarioisten patonkeja 400 ensimmäiselle, lisäksi jaossa on Saarioisten lahjakortteja: nappaa Hakan pelaajan heittämä Saarioisten pallo kiinni ja käy vaihtamassa se lahjakorttiin Hakan toimistolla!

Valkeakosken Tennis on mukana ottelussa esittelemässä toimintaansa tenniskentällä ja lisäksi Kiekko-Ahma järjestää laukaisututkan päätykatsomon takana.

Puoliajalla frisbeekisa, lunasta kilpailufrisbeesi avausmaaliveikkauspisteeltä. Tänään tarjouksessa 2 frisbeetä 5 eurolla! Kolmelle parhaalle heittäjälle Denissin lahjakortti.

Fanituotemyynti palvelee Paviljongilla ennen ottelua ja koko matsin ajan. Paviljongilla myynnissä myös Denissin pizza-sliceja!

Lapsiparkki löytyy kentän tehtaan puoleisesta päädystä leikkikentältä ja lastenhoitajat ovat paikalla leikittämässä lapsia klo 18 alkaen.

Jos et pääse tänään Tehtikselle, matsi näkyy myös osoitteessa https://www.fanseat.com/event/15264

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT