Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

FC Haka kohtaa Suomen Cupissa Kakkosen EBK:n

OTTELUENNAKON TARJOAA

FC Haka pelaa tämän viikon toisen ottelunsa, kun se kohtaa lauantaina Suomen Cupin 5. kierroksella Esbo Bollklubbin vieraissa.

EBK pelaa Kakkosen B-lohkossa minne se nousi viime kauden päätteeksi voitettuaan oman lohkonsa Kolmosessa. Tämä kausi on startannut sarjanousijalta kohtuullisesti, sillä joukkue on 11 ottelun jälkeen kahdeksantena 14 pisteellä, kun sarjaa johtavalla FC Interin kakkosella on kasassa 25 pistettä.

Joukkue on onnistunut maalinteossa kaikkiaan 15 kertaa ja parhaina maalintekijöinä ovat kunnostauneet Endrit Mehmeti ja Valdrin Rashica, jotka molemmat neljällä osumallaan ovat yhdessä vastanneet siis yli puolesta joukkueen maaleista. Ehkäpä mielenkiintoisin nimi joukkueessa on kuitenkin valmentaja Ilir Zeneli, joka vielä toissa kaudella oli Veikkausliigajoukkue FC Lahden peräsimessä.

Altavastaajana otteluun lähtevä EBK on varmasti haastava vastustaja Hakalle, joka kaiken lisäksi pelaa kolmannen ottelunsa kahdeksaan päivään. Päävalmentaja Andy Smith lupaakin rotaatiota otteluun, jotta paljon pelanneet saavat kaipaavaansa huilia sekä vähemmälle peliajalle jääneet arvokkaita minuutteja.

– Kokoonpanossa tulee olemaan rotaatiota ja vähemmän pelanneet tulevat saamaan oman näytönpaikkansa ja pääsevät näyttämään miten treenikentillä harjoitellut asiat ovat menneet perille.

– Odotan joukkueelta kuitenkin samanlaista työmoraalia ja asennetta, kuin edellisissä otteluissa on nähty.

Itse ottelua ja vastustajaa Smith odottaa innoissaan.

– Cup -pelit tuovat mukavaa vaihtelua otteluohjelmaan. Ja kun vastassa on selvästi altavastaaja joukkue, niin haluan meidän silti keskittyvän täysillä omaan suoritukseemme, tehdä hyvä suoritus ja sitä kautta edelleen ruokkia itseluottamustamme entisestään.

Koskilaisten kokoonpanosta ovat sivussa loukkaantumisista johtuen Liam Hughes, Hassan Ndam, Rodrigo Macedo ja Guilherme Morais.

Ottelu Keski-Espoon tekonurmella starttaa kello 17.00.

Ottelu suorana Ruutu+ -palvelusta.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT