Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

FC Haka kohtaa Kuopion Palloseuran perjantaina Liigacupissa

FC Hakan Liigacup -taival jatkuu perjantaina, kun se saa perjantaina vastaansa Kuopion Palloseuran Eerikkilän urheiluopiston hallissa kello 15.00 alkaen.

Koskilaisten osalta Liigacup alkoi viime lauantaina Oulussa, mistä tuliaisina oli yksi tasapelipiste maalittoman ysikymppisen jälkeen.

Hakalla on joukkueen rakentaminen vielä kesken ja Oulun tavoin myös perjantaina mukana tulee olemaan omia junioreita sekä viime lauantailta tutut testipelaajat Riku Sjöroos, Juho Kilo ja Oliver Whyte. Loukkaantumiset alkavat helpottamaan, mutta joukkueessa on edelleen pientä sairastelua, joten lopullinen kokoonpano varmistuu vasta perjantaina.

– Kokoonpano tulee todennäköisesti viime ottelusta elämään jonkin verran. Kaikki pelaajat on kyllä ilmoitettu otteluun, mutta katsomme tilanteen perjantaina.

– Tulen antamaan joillekin pelaajille enemmän minuutteja ja myös omia junioreita tullaan varmasti näkemään kentällä, päävalmentaja Andy Smith valottaa.

Varmuudella sivussa on vielä tuore maalivahtihankinta Liam Hughes, jonka hänenkin odotetaan olevan ensi viikolla kunnossa sekä lisäksi edelleen viisumia odottava Hassan Ndam.

Vastustaja Kuopion Palloseura avasi oman Liigacupinsa viime lauantaina 0-2 -kotitappiolla Ilvekselle. Tuosta tappiosta ei kuitenkaan kannata tehdä isompia johtopäätöksiä kuopiolaisten iskukyvystä ja myös päävalmentaja tämän tiedostaa.

– Odotettavissa on todella kova ottelu, mitä odotan innolla. Lähtökohdat ovat nyt sellaiset, että voimme pitää tätä hyvänä pre-season otteluna meille.

– Lähdemme otteluun positiivisin ajatuksin kuitenkin vastustajan kovuuden tiedostaen.

FC Haka – Kuopion Palloseura perjantaina 2.2.2024 kello 15.00 Eerikkilän Urheiluopisto.
Eerikkilä-hallissa on rajalliset katsomotilat.

Ruutu+ näyttää ottelun suorana TÄÄLLÄ.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT