Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

FC Haka ja PUMA yhteistyöhön

FC Haka ja PUMA ovat solmineet yhteistyösopimuksen.

– On mahtavaa aloittaa yhteistyö tunnetun ja laadukkaan varustemerkin kanssa. Tulevalla kaudella joukkue tulee esiintymään uusissa ja laadukkaissa varusteissa, hehkuttaa FC Hakan toimitusjohtaja Olli Huttunen.

– PUMAlla olemme erittäin innoissamme päästessämme aloittamaan yhteistyön koko HAKA perheen kanssa nyt kun edustusurheilukin liitetään mukaan. Toivomme, että meistä tulee osa perinteikästä ja suurta HAKA perhettä. Uskomme vahvasti, että pystymme yhdessä kehittämään seuraa eteenpäin ja toivommekin, että yhteistyö poikii jatkossa menestystä molemmille osapuolille, kertoo Teamsport Manager Jukka Voutilainen PUMAlta.

 

PUMA
PUMA on yksi maailman johtavista urheiluelämäntyyliyrityksistä, joka suunnittelee ja valmistaa jalkineita, vaatteita ja asusteita. Yritys on sitoutunut työskentelemään tavoin, jotka hyödyttävät koko maailmaa tukemalla luovuutta, turvallista kestävyyttä ja rauhaa, sekä pysymällä uskollisena oikeudenmukaisuuden, rehellisyyden, positiivisuuden ja luovuuden arvoille tehdyissä päätöksissä ja toiminnassa. PUMA aloittaa urheilusta ja lopettaa muotiin. Sen urheilusuoritukseen ja elämäntyyliin keskittyvät tuotemerkit sisältävät kategorioita kuten jalkapallo, juoksu, moottoriurheilu ja golf. Urheilumuodissa hyödynnetään yhteistyötä maineikkaiden muotitalojen, kuten Alexander McQueen ja Mihara Yasuhiro, kanssa. PUMA Group omistaa PUMA ja Cobra Golf tuotemerkit: Yritys, joka perustettiin vuonna 1948, jakaa tuotteitaan yli 120 maahan ja työllistää n. 11 000 henkilöä ympäri maailman. Yrityksen pääkonttorit sijaitsevat Herzogenaurachissa Saksassa, Bostonissa, Lontoossa ja Hongkongissa. Lisätietoja löydät osoitteesta www.puma.com.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT