Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

FC Haka ja Pallo-Sepot 44 farmiyhteistyöhön kaudella 2019

FC Haka ja Pallo-Sepot 44 ovat solmineet farmisopimuksen kaudelle 2019.

Seurat jatkavat monivuotista yhteistyötä, jossa viime kaudella oli välivuosi. Farmisopimus helpottaa pelaajien liikkumista seurojen välillä.

Seppojen varapuheenjohtaja Timo Westman on tyytyväinen sopimukseen.

– On erittäin hienoa päästä taas vuoden tauon jälkeen tekemään yhteistyötä Hakan kanssa ja ennen kaikkea syventämään ja kehittämään sitä. Haluamme tällä yhteistyöllä vahvistaa ja viedä koskilaista jalkapalloa eteenpäin sekä rakentaa pelaajapolkua junioreiden sekä Hakan edustusjoukkueen välille. Oli mukavaa huomata kuinka nopeasti ja helposti pääsimme Hakan kanssa sopimukseen tästä yhteistyöstä ja sen tavoitteista. Tähän syntyneeseen sopimukseen ovat kaikki Seppojen pelaajat, valmentajat kuin taustatkin täysin sitoutuneita.

Myös FC Hakan toimitusjohtaja Olli Huttunen on innoissaan tulevasta yhteistyöstä.

– Tämä on erinomainen ratkaisu koskilaisen jalkapalloilun puolesta. PS-44 on kolmosen lohkossaan vahva nousijasuosikki ja sitä kautta joukkueen pelit palvelevat myös FC Hakan pelaajia. Toisaalta PS-44:n pelaajalista on sen verran laadukas, että tarvittaessa siirtoja voidaan nähdä myös ylöspäin.

Ensimmäinen esimerkki yhteistyöstä nähtiin lauantaina Cupin ottelussa FC Haka-MYPA , jossa PS-44:n maalivahti Niko Julin nähtiin kokoonpanossa toisen maalivahdin roolissa.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT