Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

FC Haka – HJK Suomen Cup -ottelun lipunmyynti

Haka kohtaa HJK:n Suomen Cupin välierässä Tehtaan kentällä la 27.6. klo 16:00 alkavassa ottelussa. Koronavirusepidemiasta johtuen ottelutapahtuman yleisömäärää rajoitetaan. Otteluun voidaan ottaa yhteensä 450 katsojaa. Kaikilta tapahtumaan osallistuvilta vaaditaan joustavuutta ja ymmärrystä tilannetta kohtaan. Tärkeintä on päästä turvallisesti pelaamaan ja huolehtia kaikkien terveydestä. 

Lippujen myynti tapahtuu ennakkoon Ticketmaster -lippupalvelussa. Palvelu vaatii kirjautumisen. Lippuja ostamaan pääsevät ensimmäisenä FC Hakan kausikortin omistajat. Tämän jälkeen jäljelle jääneet liput vapautetaan normaaliin myyntiin. VIP-lippuja tai yrityslippuja ei ole myynnissä. Pääsylipun hinta on 20€/lippu, jonka lisäksi tulee 1€ palvelumaksu.

LIPPUJEN MYYNTI:

  • TO 25.6. klo 9 alkaen kausikorttilippuja voivat ostaa Tukirenkaan jäsenet ja kausikortin omistajat. Linkki Ticketmaster -järjestelmään julkaistaan www.fchaka.fi -sivulla ja toimitetaan sähköpostitse. 
  • PE 26.6. klo 9 alkaen normaaleja pääsylippuja voivat ostaa kaikki halukkaat, mikäli lippuja on vielä jäljellä.

Porteilla ei ole lipunmyyntiä, eikä myynnissä ole alennusryhmälippuja. Palloliiton vapaakortit eivät ole voimassa. Normaalitilanteesta poiketen myös alle 7-vuotiaat lapset tarvitsevat pääsylipun.

Tapahtumaan saavuttaessa tarkistetaan lippu sekä kausikorttilipulla tulijoilta myös kausikortti. Yhtä kausikorttia kohden voi ostaa yhden kausikorttilipun. Yksi henkilö voi ostaa useampia lippuja (kunhan jokaista kausikorttilippua kohden on myös kausikortti).

Tapahtumassa on tarjolla käsidesiä kaikissa palvelupisteissä, sekä sisäänkäynneillä. Tärkeintä on jokaisen muistaa huolehtia käsihygieniasta, turvaväleistä ja yskimistekniikasta. Sairaana ei ottelutapahtumaan saa missään tapauksessa tulla.

Lämpimästi tervetuloa Tehtikselle. Cup-junan pilli viheltää jo villisti!

Veikkausliigan avausottelun FC Haka-Honka lipunmyynnistä tiedotetaan perjantaina 26.6.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT