Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

FC Haka hankki topparin New York Red Bullsista

FC Haka ja kamerunilainen keskuspuolustaja Hassan Ndam ovat allekirjoittaneet 1+1 -vuotisen pelaajasopimuksen.

25 -vuotias ja 193 senttinen toppari siirtyy Valkeakoskelle New York Red Bullsista, missä hän on viettänyt viimeiset kaksi vuotta. Otteluita Yhdysvaltain MLS -liigassa kertyi viime kaudella 15 ja niissä kaikkiaan 702 minuuttia.

– Hassan on ollut kovassa koulussa ja saanut kokemusta kovasta sarjasta New York Red Bullsin riveissä, päävalmentaja Andy Smith toteaa.

– Vahva ja paljon töitä tekevä pelaaja, joka tuo hyvää asennetta joukkueeseemme, hän jatkaa.

Ndam itse korostaa juurikin Smithin olleen toinen avaintekijä, että sopimus Hakan kanssa syntyi.

– FC Haka on yksi Suomen menestyneimmistä seuroista, mikä vaikutti isosti päätökseeni.

– Myös se, että sain mahdollisuuden pelata valmentaja Andrew Smithin alaisuudessa, oli ratkaisevassa roolissa, hän painottaa.

Veikkausliiga ei ole miehelle entuudestaan tuttu, mutta hän on kuitenkin selvillä minkä tasoisesta sarjasta on kyse ja korostaa, että joukkueet pelaavat säännöllisesti myös Euro -otteluissa. Henkilökohtaisesti mies odottaa isoa roolia joukkueessa.

– Haluan kuulua avainpelaajien joukkoon ja pitää omalta osaltani huolen, että oma päämme pysyy puhtaana!

Hassan Ndamin myötä FC Hakalla on kasassa 14 pelaajasopimusta kaudelle 2024:
Niklas Friberg, Tuure Siira, Haymenn Bah-Traore, Elias Mastokangas, Anton Lepola, Ryan Mahuta, Oiva Laaksonen, Maissa Fall, Eemeli Mäkelä, Rodrigo Macedo, Nicolas Dantas, Guilherme Morais, Nikolas Talo ja Hassan Ndam.

FC Hakan joukkue on harjoitellut joulukuun ajan Suomessa olleiden pelaajien voimin. Tänään oli viimeiset treenit ja nyt edessä on parin viikon joululoma. Tammikuussa joukkueen vahvuuteen liittyvät kotimaissaan lomailleet sekä joulukuussa julkaistut ulkomaalaispelaajat Hassan Ndam mukaanluettuna.

******

Edessä siintävä kausi 2024 on FC Hakan suuri 90.vuotisjuhlakausi. Juhlavuoden kausikortit ovat myynnissä nyt – tule mukaan juhliin! Lue lisää kausikorteista täällä ja osta kausari omaksesi tiketti.fi/fchaka! Jouluun asti erikoishintaan 150€ (+palvelu- ja mahd. toimituskulut) oleva juhlavuoden huippukausari sisältää pääsyn kaikkiin FC Hakan kotiotteluihin sekä Veikkausliigassa että Suomen Cupissa ja lisäksi sisältää mahdollisuuden varata oman paikan pysyvästi katsomosta (norm. 250€). Ensi vuonna juhlitaan!

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT