Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Ensi viikolla Cup-kotiottelu, alle 17-vuotiaat ilmaiseksi!

FC Hakan Suomen Cup-matka on edennyt tähän mennessä vieraskentillä, mutta lauantain voitto EBK:ta vastaan 5.kierroksella varmisti, että 6.kierroksen ottelu tuo Cup-huumaa pitkästä aikaa Tehtaan kentälle!

FC Hakan vastustajaksi matkustaa PK-35. Ottelupäiväksi on vahvistunut tiistai 25.6. klo 18.00.

Lipunmyynnin alkamisesta tiedotetaan erikseen

Lipunmyynti otteluun avataan pian ja siitä tiedotetaan erikseen. Lippujen hinnat löytyvät alta. FC Haka tarjoaa ilmaisen pääsyn myös tässäkin ottelussa alle 17-vuotiaille!

Kausikorttilaiset: Juhlavuoden huippukausarin & Tukirenkaan juhlavuoden huippukausarin omistajat pääsevät otteluun kausikortilla.

Lippujen hinnat:

Peruslippu: 16,50€ (sisältäen palvelumaksun 1,50€)

Alennuslippu (opiskelija, eläkeläinen): 11,50€ (sisältäen palvelumaksun 1,50€)

Alle 17-vuotiaat ilmaiseksi

Aitiotarjous porukalle

Ottelussa ei ole tarjolla VIP-palveluita, mutta se ei estä ottelun nauttimisesta astetta mukavammin! Aitiotarjous 300€ (max. 12 hlö) on voimassa nopeimmille kiinnostuneille. Hinta sisältää sisäänpääsyn ja ottelun seuraamisen parhailta paikoilta aitiosta käsin. Aitioon on mahdollisuus tilata juomapaketit, joista annamme mielellämme lisätietoa. Pakettiin ei sisälly ruokailua.

12 henkilölle aitiokokemus on 25€/per henkilö, joten nyt on huima mahdollisuus kasata oma porukka kokoon ja lähteä nauttimaan matsista loistavalta näköalapaikalta ja mahdollisuuden kokoontua omassa tilassa!

Varaa aitio to 20.6. klo 12 mennessä soittamalla 0404841934 tai sähköpostitse toimisto@fchaka.fi.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT