Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Ensi tiistaina Klassikko-ottelu ja legendapelaajien juhlaa

Maajoukkuetauko on ohi ja europeliarvonnat tehty. FC Hakan matka UEFAn Konferenssiliigassa alkaa kotiottelulla 13.7. pohjoisirlantilaista Crusaders FC:tä vastaan.   

Veikkausliigassa taasen vauhti kiihtyy jälleen. Pääsemme palaamaan Tehtaan kentälle ja edessä on – ei enempää, eikä vähempää – kuin suomalaisen jalkapallon Klassikko-ottelu FC Haka – HJK. 

Ensi tiistaina 27.6. klo 18.00 pelattava ottelu on siis mitä mainion tilaisuus juhlistaa myös FC Hakan uusien legendapelaajien pelipaitojen julkistamista päätykatsomoon edellisten legendojen jatkeeksi. Juhlallisuudet alkavat heti pre-match show’n jälkeen, jossa FC Hakan mediavastaava Esa Heritty pääsee jakamaan ottelua edeltäviä tunnelmia mielenkiintoisten haastattelujen kautta. Kannattaa siis saapua ajoissa!

Ilves-ottelussa Tehtis oli tupaten täynnä, joten eiköhän jatketa samaan malliin!

otteluisäntä Sääksmäen Seurakunta

Sääksmäen seurakunta on ottelussa otteluisäntänä ja tuo mukanaan runsaasti ohjelmaa koko perheelle. Sääksmäen seurakunnan tapahtumapisteellä on jaossa ilmapalloja ja maskotti on junnujen tavattavissa. 

Sääksmäen seurakunnan pisteellä käynnissä myös Yhteisvastuu-keräys, jonka tavoitteena on kerätä varoja nuorten väkivallan ja konfliktien ratkaisuun ja ennaltaehkäisyyn sekä autetaan nuoria maailman kriisialueilla.

Tuure siira jakaa nimmareita junnuille ja lapsille

Sääksmäen seurakunnan kummipelaaja Tuure Siira on jakamassa nimikirjoituksia ottelun jälkeen. Tuure kävi Sääksmäen seurakunnan tyttöleirillä pelailemassa, katso tunnelmia peleistä FC Hakan Instagramista!

Liput tiketti.fi/fchaka!

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT