Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

EasyFit pitää Hakan pelaajat kunnossa

Hakan kausi miesten Ykkösessä päättyi lokakuun lopulla ja edessä on pitkä valmistautumiskausi ennen kautta 2018.

Tällä hetkellä Hakan sopimuspelaajat ovat omatoimisella harjoittelujaksolla. Yksi heistä on vastikään jatkosopimuksen Hakan kanssa tehnyt laitapelaaja Henri Malundama.

– Nyt me vedämme omatoimista treeniä ja heti joulukuun puolella palataan joukkueharjoittelun pariin.

Talvikauden aikana olennaisessa osassa joukkueen harjoittelua on fyysinen harjoittelu, josta ison osan Haka hoitaa yhteistyössä Koskikaran 2. kerroksessa sijaitsevan kuntokeskus EasyFitin kanssa.

– Kyllä minä olen tykännyt treenata EasyFitillä ja uskallan sanoa, että niin on tykännyt muutkin kundit joukkueesta. Sieltä löytyy kaikki, mitä me fysiikkatreenissä tarvitsemme, Malundama kertoo.

Haka pyrkii mahdollisimman monipuoliseen fysiikkaharjoitteluun ja siihen EasyFit tuo hienosti oman osansa.

– Aika paljon tehdään ihan perinteistä punttitreeniä, mutta paljon poljetaan myös spinning-pyöriä. Etenkin loukkaantuneille pelaajille spinning-pyörät tulevat takuulla tutuksi, Malundama nauraa.

Ville Kanerva on vastannut Hakan fysiikkavalmennuksesta jo hyvän tovin ajan ja jatkaa siinä roolissa myös tulevalla kaudella.

– Kanervan Ville hoitaa meidän fysiikkatreenit ja hyvin hoitaakin, sekä koko joukkueelle, että tarvittaessa myös omatoimisille hetkille.

– Ei meidän tekeminen kauden aikana ainakaan kuntoharjoittelusta jää kiinni, se on ihan varma asia, Malundama suitsuttaa.

EasyFit sijaitsee aivan Valkeakosken keskustassa ja on kaikin puolin helposti lähestyttävä kuntokeskus.

– Hakan pelaajien lisäksi EasyFitillä voi huolehtia omasta kunnostaan ihan kuka tahansa muukin. Tervetulleita ovat ihan kaikki kuntotasosta riippumatta, rohkaisee Virve Lepola EasyFitiltä.

EasyFitiltä löytyy varmasti jokaiselle sopiva tapa huoltaa omaa kroppaa ja kohottaa omaa kuntoa.

– Meiltä löytyy laadukkaat ja helppokäyttöiset Technogymin kuntosalilaitteet. Tarjolla on myös laaja valikoima virtuaalitunteja, jotka ovat käytettävissä aina, kun ryhmäliikunta- ja pyöräilysalit ovat vapaana. Virtuaalitunteja löytyy aina kevyistä kehonhuoltotunneista haastaviin Les Mills –tunteihin, Lepola luettelee.

Toistaiseksi voimassa olevan jäsenyyden kuukausihinta on 29,90 euroa ja liittymismaksu niin ikään 29,90 euroa. Kuukausimaksulla asiakkaan käytössä ovat niin EasyFit Valkeakosken kuin EasyFit Koivistonkylänkin palvelut. Sali on auki asiakkaille vuoden jokaisena päivänä kello 4.00 – 24.00. Vuoden jäsenyyden jälkeen asiakkuus muuttuu VIP-asiakkuudeksi, jonka myötä käytössä on mm. kaikkien Suomen EasyFit-kuntokeskusten palvelut.

EasyFitiltä saa myös personal training- ja ravintovalmennuspalveluita, jotka ovat lisämaksullisia.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT