Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Atte Sihvonen tyytyväinen peli-ilmeeseen – ”Kaikki painoivat hommia”

FC Haka katkaisi tiistaina tappioputken pelatessaan 1-1-tasapelin SJK:n kanssa. Atte Sihvonen oli tyytyväinen Hakan kokonaisesitykseen.

Haka dominoi ottelua käytännössä alusta loppuun ja pystyi luomaan painetta SJK:n päätyyn. SJK siirtyi toisen puoliajan alussa johtoon rangaistuspotkusta, mutta Hakan yritys palkittiin viimeisellä sekunnilla, kun Janne-Pekka Laineen komea kuti upposi yläriman kautta sisään.

– Mielestäni oli hyvä matsi. Aloitimme tosi pirteästi ja olimme energisiä. Ensimmäisellä puoliajalla olimme kyllä hyviä. Toisella puoliajalla vastustaja meni johtoon, mutta mielestäni koko matsi oli meiltä hyvää eikä ollut sellaista aneemista jaksoa. Koko ajan painoimme eteenpäin ja pelasimme hyvin. Lopussa onneksi saimme maalin ja mielestäni ansaitsimme vähintään pisteen, Sihvonen analysoi ottelun jälkeen.

Haka piti SJK:n käytännössä poissa maalipaikoilta koko ottelun. Seinäjokiset eivät saaneet rakenneltua vaarallisia maalipaikkoja ja muutenkin ottelu kulki kotijoukkueen kontrollissa.

– Heillä oli ensimmäisellä puoliajalla pari paikkaa keskityksistä, jotka itse sähläsimme. Muuten he eivät päässeet paikoille ja puolustimme hyvin.

Hakalla oli allaan kolme peräkkäistä tappiota, mutta jo edellispelissä KuPS:aa vastaan joukkueen peli-ilme oli selvästi parempi. Hyvät otteet saivat jatkoa tiistaina.

– Kaikki painoivat hommia ja tuntui, että peli kulki hyvin. Viimeksi kotona peli ei kulkenut ollenkaan, mutta nyt oli meiltä hyvä peli.

Sihvosen mukaan mitään poppakonsteja ei ole tehty, vaan joukkue on yksinkertaisesti palannut tasolleen.

– Ei tässä mitään isoja muutoksia ole tapahtunut. Viimeksi oli vain yksi sellainen peli mitä tulee, mutten usko sellaisia enää nähtävän. Kun pelaamme omalla hyvällä tasollamme, niin peli on myös hyvännäköistä.

FC Hakan kausi jatkuu sunnuntaina vieraskentällä, kun suomalaisen jalkapallon klassikossa vastaan asettuu HJK.

Kuva: Jussi Rämä

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT