Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Armstrong innoissaan paluusta Hakaan

FC Haka julkisti tiistaina 1+1 -vuotisen valmentajasopimuksen seuran optiolla Keith ”Keke” Armstrongin kanssa.

Uudesta sopimuksesta innoissaan oleva Armstrong aloittaa tehtävässään virallisesti tammikuun alussa.

– Tuntuu todella hyvälle. Totesin vaimolle aamulla, että siitä on tasan 20 vuotta, kun tein ensimmäisen sopimuksen Hakan kanssa. Silloinkin Haka oli Ykkösessä. Nyt on sellainen tunne kuin kotiin olisi palannut. ”Okan” (toimitusjohtaja Olli Huttunen) ja hallituksen kanssa kävimme kaikki yksityiskohdat hyvin tarkkaan läpi, Armstrong sanoo.

Aikoinaan Armstrong valmensi Hakaa viisi kautta.

– Hakassa on paljon tuttuja henkilöitä ja se painoi päätöksessäni todella paljon. Muita työmahdollisuuksia olisi ollut ulkomaita myöden, Armstrong huomauttaa.

Hakalla on koossa yhdeksän pelaajasopimusta.

– Halusimme saada valmentajakysymyksen ensin ratkaistua ja nyt voimme jatkaa kunnolla pelaajaneuvotteluja. Myös joukkueen taustaryhmä koetetaan saada mahdollisimman nopeasti selville, toimitusjohtaja Huttunen kertoo.

Huttusen ja Armstrongin mukaan joukkueen rakentamisessa edetään maltilla.

– Käymme tilannetta tarkkaan läpi. Viime kauden joukkueesta Etchu Tabe, Chris James ja Cheyne Fowler ovat varmuudella sellaisia nimiä, jotka eivät meillä jatka, Huttunen sanoo.

– Kotimaisessa jalkapallossa on Veikkausliigaa myöden sellainen tilanne, että joukkueiden lopulliset rungot valmistuvat vasta kevään aikana, Huttunen jatkaa.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT