Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Antto Hilska ei ole vielä huolissaan – ”Olemme osoittaneet pystyvämme pelaamaan tässä sarjassa”

FC Hakan kausi jatkuu lauantaina vierasottelulla SJK:ta vastaan. Haka on vielä tämän kauden osalta voitoitta, mutta hyökkääjä Antto Hilska ei ole tilanteesta huolissaan.

Hakalla on ollut käsissään voitonavaimet, mutta Veikkausliigassa pienistä virheistä rangaistaan kovalla kädellä. Se on koskilaisten kannalta valitettavasti näkynyt myös tulostaululla.

– Jossain määrin olemme vielä makselleet oppirahoja. Olemme pelanneet tosi tasaisia matseja, mutta sitten pienet nukahdukset ja löysästi pelaamiset ovat kostautuneet. Olen kuitenkin tosi luottavaisin mielin tälläkin hetkellä. Olemme riittävän hyviä pystyäksemme haastamaan jokaisen joukkueen tässä sarjassa. Pitää vain katsoa videoita ja analysoida missä olemme tehneet virheitä ja korjata ne, Hilska tähdentää.

Vaikka avausvoittoa ei ole vielä tullut, niin mitään syytä paniikkiin ei ole. Haka on osoittanut pystyvänsä pärjäämään omalla pelillään Veikkausliigassa pitäen sarjan kärkijoukkueitakin varpaillaan.

– Se on tärkeä, että olemme osoittaneet pystyvämme pelaamaan tässä sarjassa. Kaikki lähti jo talvesta, vaikka talven pelit ovat mitä ovat, niin nuorelle nousijajoukkueelle ne olivat tosi tärkeitä pelejä. Kaikesta huomasi, että pystymme pelaamaan Veikkausliigassa ja pärjäämään siellä. Meidän pitää fiksata ne pienet virheet eikä meillä ole vielä todellakaan syytä hätään.

Haka jahtaa seuraavan kerran kauden avausvoittoaan lauantaina, kun se matkustaa SJK:n vieraaksi. Isosti panostava seinäjokelaisjoukkue on aloittanut kautensa odotuksiin nähden hieman tahmeasti keräten neljä pistettä.

– SJK-ottelu varmaan toistaa samaa kaavaa kuin aiemmat pelit. SJK ei varmasti ole tyytyväinen sijoitukseensa ja tasainen sekä pienten marginaalien peli on taas tulossa, ennakoi Hilska.

SJK:n ja Hakan välinen ottelu pelataan OmaSP Stadionilla kello 17.00 alkaen. Ottelu on katsottavissa myös Ruutu+ -palvelusta.

Mikäli sinulta vielä puuttuu Ruutu -tunnukset, niin nyt on loistava paikka ostaa ne loppukaudeksi tällä 4kk huipputarjouksella.

(Kuva: Jussi Rämä)

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT