Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Aatu Hakala tyytyväinen puolustuspeliin – ”Puolustimme omaa boksiamme tosi hyvin”

FC Haka joutui tyytymään 1-1-tasapeliin kohdatessaan FC Hongan maanantaina Tehtaan kentällä. Hakan maalivahti Aatu Hakalan mukaan joukkueen puolustuspelaaminen oli parempaa kuin aiemmissa otteluissa.

Kauden kahdessa aiemmassa pelissä Hakalle tehtiin molemmissa kaksi maalia. Maanantaina nolla pysyi aina viime hetkille saakka, kunnes Honka pääsi rangaistuspotkusta murtamaan Hakalan nollapelin.

Honka kontrolloi pelitapahtumia, mutta pääsääntöisesti vaarattomaksi. Haka ei päästänyt espoolaisia juuri muotonsa sisään eikä Hakala joutunut venymään parhaimpaansa. Maalivahdin mukaan puolustuspelaaminen toimikin paremmin kuin kahdessa aiemmassa ottelussa.

– Mielestäni puolustimme pääsääntöisesti omaa boksiamme tosi hyvin. He saivat muutamia kaukolaukauksia, mutta muuten saimme pidettyä heidät aika lailla vaarallisilta paikoilta pois. Pallonhallinnan kanssa meillä on vielä työstettävää, Hakala analysoi ottelua.

Vaikka voiton menetys loppuhetkillä kaihersi Hakalaa, niin hän muistutti samalla kuitenkin myös pisteen tärkeydestä.

– Aina tällaiset pisteet voivat olla tärkeitä kauden mittaan, vaikka tietenkin nyt harmittaa. Mieluummin kuitenkin piste kuin ei mitään, Hakala muistutti.

FC Haka jahtaa voittoa seuraavan kerran lauantaina, kun kauden ensimmäisessä Klassikossa on vastassa HJK vieraskentällä. Kotikentällä Haka nähdään seuraavan kerran 5.5., kun sarjanousija KTP esittäytyy Tehtaan kentän yleisölle.

Kuva: Sanna Lahtinen-Mäkelä

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT