Haka taipui HJK:lle

Haka joutui pelaamaan Liigacupin kotiottelunsa evakossa Helsingissä HJK:ta vastaan. Haka taipui Talissa pelatussa ottelussa 0-3 (0-1) numeroin.

Ottelun ensimmäinen puoliaika sujui HJK:n hallussa ja helsinkiläiset saivat luotua parhaimmat paikat, mutta Rami Hakanpään, Cheyne Fowlerin, Erfan Zenelin ja Jarno Parikan sihti oli hukassa. Parikka oli nelikosta lähimpänä maalintekoa tälläten pallon tolppaan Saku Pesosen torjumasta pallosta.

Neljä minuuttia ennen taukovihellystä HJK siirtyi johtoon, kun Sebastian Mannströmin kulma löysi Berat Sadikin pään ja Sadik puski pallon verkkoon.

HJK sai salama-alun toiselle puoliajalla ja jälleen asialla oli Sadik. Parikka ja Sadik pelasivat hyvin yhteen ja Sadik pääsi nokitusten Pesosen kanssa. Pesonen torjui Sadikin ensiyrityksen, mutta jatkopallon Sadik toimitti maaliin.

Reilun tunnin kohdalla Haka sai juonesta enemmän kiinni ja Pekka Sihvola syötti Mohamed Koroman oikealta läpi, mutta Koroman viimeistely-yritys epäonnistui. Ottelun lopussa vaihdosta tulleella Kalle Multasella oli vielä mahdollisuus, mutta Ville Wallén torjui Multasen laukauksen. Seuraavasta hyökkäyksestä Akseli Pelvas sinetöi loppulukemat.

Haka-HJK 0-3 (0-1)