Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Haka harvennein rivein HJK:n kimppuun

Haka kohtaa perjantaina Liigacupin ”kotiottelussaan” HJK:n. Talin jalkapallohallissa pelattavaan kamppailuun koskilaiset joutuvat lähtemään hiukan hankalista lähtökohdista.

Ottelu jouduttiin siirtämään kovan pakkasen takia jo alkuviikolla päivää aiemmaksi ja Valkeakoskelta Helsinkiin.
– Ei se hirveästi ole valmistautumiseen vaikuttanut, tämä oli ennakoitavissa kuitenkin hyvissä ajoin, Hakan päävalmentaja Sami Ristilä toteaa.

Enemmän miettimistä ottelun alla onkin miehistön kanssa. Loukkaantuneiden kirjoissa on tukku pelaajia ja Sasha Popovits puolestaan juhlii vanhojen päivää.
– Juuso Salonen vielä sai tällin torstain harjoituksissa ja hänen pelaamisensa on epävarmaa. Nyt lähdetään hakemaan 11 tervettä miestä kasaan, Ristilä heitti.
– Kapealla ryhmällä lähdetään, mutta voi olla että jostain vielä vahvistuksia saadaan mukaan.

Vastaan asettuu hallitseva Suomen mestari, joka pääsee vielä kotikentälleen olosuhteitten myötä.
– Ei varmasti helppo reissu tule, mutta samalla tämä on kova näyttöpaikka meille. Mitään stressiä ei kuitenkaan oteta. Tietysti vastassa on Suomen mestari, mutta toisaalta olemme HJK:n tällä kaudella jo voittaneetkin., Ristilä toteaa.
– Toki HJK pientä etua saa siitä, että pelataan Talissa, mutta eipä tässä juuri näillä keleillä vaihtoehtojakaan ollut.

Pelillisesti Ristilä hakee jatkoa edelliselle Liigacupin ottelulle.
– Interiä vastaan saimme suhteellisen ehjän suorituksen ja siitä ammennamme itseluottamusta. Jos nyt saamme perään toisen tasapainoisen esityksen, niin olisin erittäin tyytyväinen ottaen huomioon kokoonpanon, johon tulee aika paljon muutoksia.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT