Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Ristilä ei huolissaan

Haka kärsi jo neljännen peräkkäisen tappionsa Liigacupissa ja on edelleen pisteittä. Hakan päävalmentaja Sami Ristilä ei ole kuitenkaan tilanteesta huolissaan, vaan katsoo tulevaan luottavaisena.

Haka kärsi 0-3 –tappion HJK:lle perjantaisessa Liigacupin ottelussa. Ristilä piti lukemia suhteellisen ansaittuina, vaikka maali olisi maistunut.
– Olisi ollut kiva tehdä maali toisella puoliajalla, mutta toisaalta omiin olisi voinut tulla lisää. Lukemat ovat varmasti oikeutetut. Rauhallisuutta toivoisin lisää. Meillä on kauhea kiire, kun saadaan pallo hyökkääville pelaajille. Vaikeaa olisi ollut tulosta hakea ja kaivetaan muut positiiviset asiat tästä ottelusta, Risu miettii.

Tappioputkesta huolimatta Ristilä ei ole huolissaan ja myöntää, etteivät useat loukkaantumiset ainakaan helpota joukkueen tilannetta.
– Ei huolestuta, ettei ole voittoa. Viime vuonnakaan ei tainnut olla tässä vaiheessa voittoa yhtä, monen ottelun jälkeen. On selvää, että tavoittelemme voittoa joka ottelussa, mutta rakentaminen on kesken. Kolme viikkoa on enemmän tai vähemmän ollut pelaajia sivussa. Aikamoista palapeliä tällä hetkellä ja muutamien poissaolojen vuoksi vaikeuttaa enemmän. En ole huolestunut tulosten takia, vaan haemme tällä hetkellä monia muita asioita. Yritämme tehdä tutuiksi pelaajille meidän pelitapaamme, Risu summasi.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT