Haka teki sopimukset Corpachen ja Bäckmanin kanssa

PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET

12.03.2009

dcorpache160706Kyproksella harjoitusleirillä oleva Haka on tehnyt sopimukset testissä olleiden toppari Diego Corpachen (kuva etusivulla), 32, ja hyökkääjä Jani Bäckmanin (kuva alla), 20, kanssa.

Corpachen sopimus kattaa tämän kauden ja Hongasta lainalle tulevan Bäckmanin sopimus ulottuu vähintään elokuun alkuun asti. Tuolloin ehdot Hongan kanssa tarkistetaan, joten Bäckmanin pelaaminen Hakassa loppukaudellakin on mahdollista.bckman_netti

Corpache on pelannut Veikkausliigaa FC Interin riveissä 152 ottelun verran vuosien 2001-2008 aikana. Maalinteossa vuoden 2005 Veikkausliigan parhaaksi puolustajaksi nimetty argentiinalaistoppari on onnistunut neljästi.

Lähes 50 poikien maaottelua urallaan pelannut Bäckman edusti viime kaudella Veikkausliigan hopeajoukkue FC Honkaa. Pelaamissaan 11 ottelussa tämä aggressiivinen ja kovaa laukova kärkimies viimeisteli yhden maalin.

Myös sopimus tammikuussa seuran testissä olleen sambialaispelaaja Given Singuluman kanssa on lähes varma. Mikäli Singuluman siirto Valkeakoskelle onnistuu, ei Haka tule enää täydentämään joukkuettaan alkavalle kaudelle.

Kaikki uutiset
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.