Haka joutui pettymään

Hyvä ensimmäinen puoliaika ei auttanut Hakaa tärkeässä kotiottelussa MYPA:a vastaan. Vaikka valkopaidat johtivat tauolla 1-0, niin MYPA käänsi toisella puolikkaalla pelin edukseen lukemin 1-2.

Ensimmäisellä kolmevarttisella peli oli hyvin Hakan hallussa ja 36. minuutilla Tehtaan kentällä päästiin juhlimaan kotijoukkueen maalia. Jarno Mattila oli takatolpalla oikeassa paikassa ja jatkoi Regi Nooitmeerin pitkän keskityksen verkkoon.

Toisella puoliajalla MYPA tuli rohkeammin peliin mukaan ja etenkin lukuisat kulmapotkut aiheuttivat Hakalle harmia. Tasoitus syntyi 53. minuutilla, kun ennenkin Hakaa rankaissut Maxim Votinov nousi korkeimmalle ja puski pallon alakulmaan.

MYPA:n toinen maali tuli kulmapotkun jälkitilanteesta. Ville Saxmanin laukaus ei ollut siitä voimakkaimmasta päästä, mutta tarkka se oli. Pallo valui tolpan juureen pienestä raosta.

Lopussa Haka ei saanut kuin puolittaisen kirin aikaiseksi ja näin Sami Ristilän suojatit eivät onnistuneet katkaisemaan voitotonta putkeaan, joka on nyt neljän pelin mittainen. MYPA puolestaan otti toisen peräkkäisen voittonsa ja nousi koskilaisten ohi liigataulukossa.

Hakan kokoonpano: Saku Pesonen, Antti Ojanperä, Timi Lahti, Juuso Salonen, Regi Nooitmeer, Mohamed Koroma (46. Obi Metzger), Marco Matrone (var.) (65. Jaakko Juuti), Shane Robinson, Jarno Mattila, John Weckström, Pekka Sihvola (77. Sasha Popovitch).