Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Jape tietää miten Inna pysäytetään

Lauantaisessa Haka-MYPA –ottelussa nähdään mielenkiintoinen pelaaja, kun 11 kautta Hakaa edustanut Mikko Innanen tulee ensimmäistä kertaa Tehtaan kentälle vastustajan paidassa. Hakan Jarno Mattila tuntee entisen joukkuekaverinsa hyvin ja tietää miten Inna on pysäytettävissä.

– En tiedä pystyykö Innaa pysäyttämään. On se sellainen taskuraketti, Jape heittää.
– Eiköhän sekin kuitenkin pysähdy kovin ottein, jatkaa Mattila.

Hakalla on allaan kolme voitotonta ottelua, vaikka peli on viime aikoina kulkenut mukavan näköisesti. Mattila uskoo voittojenkin tulevan hiljalleen.
– Ei tässä mitään isompaa hätää ole. Samalla tavalla kun jatkamme, niin hyvä tulee.

Mattila on jälleen tällä kaudella ollut Hakan yleismies pelaten välillä hyökkäyksessä ja välillä puolustuksessa. Miehelle itselleen rooli kuin rooli kelpaa.
– Pelit ovat menneet ihan hyvin sekä hyökkäyksessä että puolustuksessa, ettei siinä ole mitään valittamista. Peli on rullannut myös joukkueella ja siihen luotetaan jatkossakin.

Ottelu pelataan samaan aikaan, kun Valkeakoskella vietetään Työnväen Musiikkitapahtumia. Mattila toivoo, että musiikkifestareiden yleisö löytäisi tiensä myös Tehtaan kentälle.
– Uskon ja toivon, että paljon ihmisiä tulee lehtereille lauantaina, Jape päättää.

Hakan ja MYPA:n ottelu alkaa hieman poikkeuksellisesti jo kello 16.00. Tehtaan kentän Paviljonki on avoinna Musiikkitapahtuman kunniaksi lauantaina 30.7. kello 12-19.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT