Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Juuti perää rämäpäisyyttä

Haka kohtaa lauantaina Tehtaan kentällä MYPA:n. Hakan peli on pyörinyt viime peleissä hyvin, mutta laituri Jaakko Juuti tietää vielä missä on parannettavaa.

Valkeakosken Työväen Musiikkitapahtuman yhteydessä pelattavasta ottelusta Juutilla on vain yksi tavoite.
– Kolme pistettä lähdemme ottamaan ottelusta. Uskomme omaan peliimme ja laitamme pallot maaliin, niin eiköhän sillä pisteet tule, Jaska paaluttaa.

Joukkueet kohtasivat jo kertaalleen aiemmin tällä kaudella ja tuolloin MYPA oli tyly isäntä voittaen 3-0.
– Myllykoski on meille aina vaikea vastustaja. Heillä on hyvä kärkipari Maxim Votinovissa ja Mikko Innasessa, Hakan oma kasvatti kuvailee.

Innanen vierailee ensimmäistä kertaa urallaan Tehtaan kentällä vastustajan paidassa. Juuti veikkaa, että 11 vuotta valkopaidoissa viettänyttä Innasta lauantainen ottelu saattaa jännittää hieman normaalia enemmän.
– Eiköhän siellä pieni jännitys ole. Muutama sana täytyy vaihtaa ennen peliä ja heittää vähän löylyä.

Inna iski Hakan paidassa yhteensä 45 liigamaalia, mutta Juuti tietää kuitenkin miten Inna pidetään maaleitta Tehtiksellä.
– Täytyy olla tarkkana, ettei hänelle anna liikaa tilaa, ettei hän pääse vauhtiin.

Hakan peli on pyörinyt mukavasti viime peleissä, mutta alla on kuitenkin kolme voitotonta ottelua. Juuti tietää miten tiukat pelit käännetään eduksi.
– Tarvitsemme maalipaikoissa vielä huolellisuutta ja rämäpäisyyttä. Ne tarvittavat maalit on käytävä vaikka väkisin runnomassa. Muuten peli onkin pyörinyt ihan hyvin, Jaska päättää.

Hakan ja MYPA:n ottelu pelataan lauantaina. Ottelu alkaa hieman poikkeuksellisesti jo kello 16.00.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT