Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Haka hakee voittoa Espoosta

Haka kohtaa sunnuntaina vieraskentällä FC Hongan. Joukkueiden kauden aikaisempi kohtaaminen päättyi Tehtaan kentällä vaiherikkaiden vaiheiden jälkeen 2-2 –tasapeliin. Tällä kertaa valkopaidat havittelevat täyttä pistepottia.

Hakalla on allaan kaksi tappiota, mutta harjoituksissa on päävalmentaja Sami Ristilän mukaan ollut hyvä tunnelma.
– Harjoituksissa on koko viikon ajan ollut hyvä meininki. Olemme käyneet läpi JJK-pelien asioita ja ottaneet sieltä hyvät matkaan ja pyrimme eliminoimaan ne virheet mitä teimme. Honka tulee eurokiireiltään vastaan ja toivottavasti pystymme laittamaan heidät puolustuskannalle, Ristilä miettii.

Honka pelasi viikolla Eurooppa-liigan karsintoja, mutta Ristilä ei usko, että euro-ottelut vaikuttavat ainakaan negatiivisesti espoolaisten esityksiin.
– Tietenkin toivon meidän kannalta, että he olisivat väsyneitä, mutta usein noista otteluista tulee virtaa toiseen suuntaan ja buustia myös kotimaan peleihin. Heillä on sen verran rinkiä, että he pystyvät kierrättämään pelaajia ja tuskin siellä ainakaan fyysisesti ollaan väsyneitä.
– Honka on tosi kova kotonaan ja meidän on pystyttävä pysäyttämään heidän pallonhallintansa, Risu jatkaa.

Haka on saanut luotua hyvin maalipaikkoja edellisotteluissa ja Ristilä uskoo, että kohta verkot myös heiluvat urakalla.
– Meidän täytyy keskittyä olemaan huolellisempia viimeistelyssä. Olemme luoneet hyvin maalipaikkoja ja jossain vaiheessa ne alkavat mennä sisäänkin. Teimme kuitenkin Jaroa vastaan kolme ja IFK:takin vastaan yhden miehen alivoimalla ja eiköhän niitä sunnuntainakin nähdä, Ristilä toteaa luottavaisena.

Hakan terveystilanne on kohtalainen, sillä joukkueesta puuttuu ainoastaan pitkäaikaispotilaina olevat Markus Koljander, Kasperi Ojala, Sasha Popovits ja Juha Pirinen sekä pelikiellossa oleva Obi Metzger.

Hongan ja Hakan ottelu alkaa kello 18.30.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT