JJK taas vahva Tehtaan kentällä

Tehtaan kenttä on mieluinen paikka JJK:lle. Jyväskyläläiset hakivat jo kolmantena vuonna peräkkäin täyden potin Tehtikseltä. Nyt Kari Martosen suojattien voittonumerot olivat 0-2.

Ottelu oli kaksijakoinen, sillä ensimmäisen puoliajan perusteella Haka oli vahvasti pisteissä kiinni. Pekka Sihvolalla oli parikin maukasta maalipaikkaa ja myös Jarno Mattila piti JJK-vahti Janne Korhosen hereillä.

Toinen puoliaika oli vanhentunut 11. minuuttia, kun aiemminkin Tehtiksellä juhlinut Mikko Hyyrynen onnistui. Jani Virtanen antoi keskityksen ja Hyyrynen puski vieraat johtoon.
Pelin lopullinen niitti tuli vartti ennen päätösvihellystä. Ex-Haka Mikko Manninen keskitti ja vaihdosta kentälle juossut Babatunde Wusu juhli onnistuneen puskunsa jälkeen.

Hakan toisen puoliajan parhaat maalipaikat tulivat heti kärkeen Regi Nooitmeerille ja aivan loppuhetkillä Marco Matronelle. Sekä Nooitmeerin puskun että Matronen laukauksen Korhonen kuitenkin selvitti.

Hakalla on nyt reipas viikko aikaa nuolla haavojaan. Seuraava haaste on sunnuntaina 24.7. Espoossa Honkaa vastaan.

Hakan kokoonpano: Saku Pesonen, Juuso Salonen, Regillio Nooitmeer, Timi Lahti (var.), Antti Ojanperä, Shane Robinson, John Weckström (63. Mohamed Koroma), Marco Matrone, Jaakko Juuti (var.) (74. Josef Chavez), Pekka Sihvola, Jarno Mattila.