Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Pesonen: Henki on loistava

Valkeakosken Haka valmistautuu kohti perjantaina pelattavaa Juhlapäivän ottelua JJK:ta vastaan. Haka on pelannut viime aikoina vahvasti ja maalivahti Saku Pesonen myöntää ilmapiirin joukkueessa olevan erinomainen.

Hakan nuori joukkue on hitsautunut hyvin yhteen kauden aikana ja Pesosen mukaan se näkyy kentällä.
– Joukkueessa on rento meininki ja henki on loistava. Joukkueessa on hyviä tyyppejä ja kaikki tiedostavat, että resurssit meillä ovat aika vähäiset. Kukaan ei kuitenkaan valita, vaan kaikki tekevät 100 prosenttisesti töitä joukkueen eteen ja kaikki uskovat menestykseen ja hyviin sijoihin, Pesonen hehkuttaa.

Valkopaidat ovat kauden aikana päässeet näpäyttämään ”asiantuntijoita”, sillä useissa lähteissä Hakaa veikattiin sarjataulukon hännille, mutta koskilaisjoukkue on taistellut hienosti ja on sarjataulukossa tällä hetkellä kuudentena.
– Ennen kautta luin joitain juttuja joissa meitä ei noteerattu hirveän korkealla, mutta eipä ne hirveästi meitä kiinnostaneet. Joka jätkä joukkueessa tiesi mihin meillä on rahkeita ja kuinka hyvin pystymme pelaamaan. Joka paikassa kun on dissattu, niin on hyvä päästä näyttämään, Saku heittää.

Hakan seuraava näyttömahdollisuus on perjantaina, kun Veikkausliigan Juhlapäivänä vastaan asettuu sarjakolmonen JJK. Ottelun ennakkopelit ovat Paviljongissa, sillä Paviljongin ovet aukeavat kello 17.30 ja ennakkopelit alkavat päävalmentaja Sami Ristilän haastattelulla kello 18.00. Itse päätapahtuma alkaa kello 18.30.

Ottelun jälkeen Paviljongissa on jälkipelit, jossa haastatellaan paria pelaajaa ja valmentajaa.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT