Hakalle tappio Maarianhaminassa

Hakan lyhyt voittoputki ei saanut jatkoa Maarianhaminassa, sillä IFK Mariehamn vei pisteet toisen puoliajan maaleilla 2-1. Saarelaisten molemmat osumat olivat ex-hakalaisten käsialaa, ensimmäisen teki Sebastian Strandvall ja toisen Toni Lehtinen. Hakan kavennuksesta vastasi Pekka Sihvola.

Ottelu sai Hakan kannalta mahdollisimman huonon alun, sillä Obi Metzger ajettiin kentältä jo yhdeksän minuutin pelin jälkeen. Metzger kyllästyi puolustajan repimiseen ja osui kyynärpäällään IFK-pelaajaa.

Ensimmäisellä puoliajalla peli oli tasaista eikä Hakan alivoima juuri näkynyt. Lähimmäksi maalia pääsi kotijoukkueen Jonas Emet, jonka kaukolaukaus kimmahti tolppaan.

IFK avasi maalihanat toisen puoliajan alussa. Jarkko Värttö keskitti ja Starndvall puski pallon Saku Pesosen käsien kautta maaliin. Toinen puolikas oli puolessa välissä, kun IFK iski toistamiseen. Pesonen ei saanut otetta Henrik Helmken laukaukseen ja Lehtinen pisti irtopallon maaliin.

Hakan kavennus tuli vain hetkeä myöhemmin. Pekka Sihvola eteni laidalta ja tarkka laukaus upposi ahvenanmaalaisten maaliin. Loppuhetkillä Haka haki vielä tasoitusta, mutta tällä kertaa kotiin tuomisina ei ollut yhtään pistettä.

Hakan seuraava ottelu on tulevana perjantaina, kun JJK saapuu kylään Tehtaan kentälle.

Hakan kokoonpano: Saku Pesonen, Antti Ojanperä, Regi Nooitmeer, Timi Lahti, Juuso Salonen (63. Mohamed Koroma), Shane Robinson (var.), Marco Matrone, Jaakko Juuti (63. Juha Pirinen), John Weckström (90. Sasha Popovitch), Pekka Sihvola, Obi Metzger (kentältä poisto).