Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Sanooko kolmas kerta toden Turussa?

Haka matkustaa Turkuun jo kolmannen kerran kesäkuun aikana, kun Haka kohtaa torstaina TPS:n. Kahdella aikaisemmalla kerralla Haka on tullut kotimatkalle tappio niskassa, mutta nyt on tarkoituksena saada tuliaisia mukana.

Hakan edellisestä pelistä on kulunut viikko ja juhannuksena pelaajat hengähtivät muutaman päivän ennen paluuta takaisin joukkueharjoituksiin. Turku on ollut valkopaidoille ikävä paikka kesäkuussa, sillä ensin tuli Interiltä takkiin 1-6 ja sen jälkeen Haka taipui TPS:lle 0-2.
– Pääsemme tuoreilla jaloilla lähtemään TPS:n kimppuun ja kääntämään Turun kurssia. Olemme jo kahdesti siellä kesäkuun aikana käyneet häviämässä ja kyllä kolmannella kerralla pitäisi saada jotain mukaansa, Hakan päävalmentaja Sami Ristilä toteaa.

Haka oli hyvin viime kerralla TPS:aa vastaan mukana, mutta turkulaiset pääsivät iskemään kahdesti. Tällä kertaa Haka osaa varautua TPS:n iskuvoimaan paremmin.
– Viime kerran hyvä alku täytyy saada nyt jalostettua ja meidän täytyy olla tarkkana heidän vastaiskuissaan. Olemme käyneet heidän peliään läpi ja pikkaisen muutamme taktiikkaa ja keskitymme omaan peliimme, niin kyllä sillä jotain pitäisi irrota.

Haka oli pahasti haaksirikkoinen edellisottelussa VPS:aa vastaan, mutta nyt pelaajatilanne näyttää paremmalta.
– Vammat ovat levänneet ja treeneissä on ollut hyvää menoa. Kasperi Ojala on pidempään vielä sivussa ja Obi Metzger on kysymysmerkki. Muuten vammoista aiemmin kärsineet ovat päässeet lepäämään ja pystyvät pelaamaan.

TPS:n ja Hakan välinen ottelu alkaa Veritas Stadionilla kello 18.30.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT