Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Pesonen: Kauden tärkein peli

Valkeakosken Hakan maalivahti Saku Pesonen joutui jättämään edellisen HJK-ottelun väliin polvivamman takia. Keskiviikon VPS-ottelussa Pesosen polvi on kuitenkin kunnossa.

Pesonen kärsi jo talven aikana polvivaivoista jotka muistuttivat olemassaolostaan tiukassa pelitahdissa.
– Polvi vähän kipuili jo KuPS-pelissä, niin oli parempi jättää väliin HJK-ottelu. Tässä on aika tiukka pelirupeama takana, kolme peliä viikossa, ja se on aika kova tahti tuolle jalalle tällä hetkellä.

Pesosen mukaan polvi on kuitenkin riittävän hyvässä kunnossa, että sillä voi pelata.
– Ei se ihan kunnossa ole, mutta pelikunnossa se on.

Hakalla on allaan 0-5 tappio HJK:lle. Pesosen mukaan sen ottelun jälkeen keskittyminen siirrettiin nopeasti tämän illan otteluun.
– Olemme yrittäneet unohtaa koko pelin ja keskittyä omiin asioihin ja omaan peliin. Taktisia juttuja olemme pyrkineet käymään läpi ja palaamaan niihin asioihin mitä olemme tehneet hyvin. Pikkujuttuja olemme hioneet ja keskittyneet otteluun.

Haka ja VPS kohtasivat jo kauden avausottelussa ja tuolloin Tehtaan kentällä päädyttiin maalittomaan tasapeliin. Pesonen ennakoi tasaista ottelua nytkin.
– VPS tulee kotona varmasti tosi kovaa ja meidän on oltava hereillä. Tämä on molemmille tärkeä peli. VPS on hieman meidän alapuolella ja he nousisivat voitolla hieman pois pohjilta, me nousisimme voitolla tiukemmin keskikastiin. Kauden tärkein peli ehdottomasti.

Hakan ja VPS:n ottelu alkaa Hietalahdessa kello 18.30.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT