Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Haka keskiviikkona VPS:n vieraaksi

Haka kohtaa vielä ennen juhannusta keskiviikkona vieraskentällä VPS:n. Joukkueet kohtasivat Tehtaan kentällä kauden avausottelussa ja silloin päädyttiin maalittomaan tasapeliin. Hakan toinen valmentaja Asko Jussila ennakoi tasaista koitosta myös tällä kertaa.

Hakalla on allaan 0-5 tappio HJK:ta vastaan. Jussilan mukaan Klubi-ottelu on jo pyyhkäisty mielestä.
– Parempi, että unohdetaan HJK-ottelu kokonaan ja keskitytään kohti VPS-ottelua. Se on meille tärkeä peli ja suuntaamme kaiken energian siihen otteluun.

Hakan ja VPS:n ottelut ovat olleet äärimmäisen tasaisia. Viimeksi ottelu päättyi yli kahden maalin eroon vuonna 2006 jolloin Haka voitti 4-1.
– Nämä ovat aina tasaisia pelejä. Yleensä se on yksi maali suuntaansa tai aika usein myös tasapeli. Meidän väliset ottelut ovat olleet todella pienestä kiinni. Meidän täytyy vain pystyä eliminoimaan vastaiskut ja koettaa runtata sitten vaikka erikoistilanteiden kautta yksi maali jos ei muuten tule, Jussila miettii.

Haka on tehnyt yhdeksän maalia kymmenessä ottelussa ja Jussila tiedostaa maalinteonongelmat tällä hetkellä.
– Emme ole olleet kauhean vaarallisia viimeisellä kolmanneksella ja siihen on kyllä kiinnitetty huomiota. Toki tiedostamme mikä siinä ongelmana on. Kun saamme tilanteita, niin se on hyvä juttu ja kyllä se pitkässä juoksussa jossain kohtaa kääntyy. Pitää jaksaa vain yrittää.

Hakan pelaajatilanne on kohtalainen, sillä maalivahti Saku Pesonen palaa tolppien väliin polven toivuttua alkukauden rasituksista. Obi Metzger on sivussa ja John Weckströmin ja Regi Nooitmeerin pelaaminen on epävarmaa. Juuso Salonen on sitä vastoin varmuudella taas käytettävissä.

Hakan ja VPS:n välinen ottelu alkaa kello 18.30.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT