Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Julkkistulosvetäjänä RoPS-pelissä Vallu Popovitch

Ensi maanantaina pelattavan Haka-RoPS-ottelun julkkistulosvetäjänä on Vallu Popovitch. Vallu veikkaa ottelun päättyvän Hakan 1-0 –voittoon.

Edellisessä pelissä Haka ja Honka pelasivat 2-2-tasapelin. Julkkistulosvetäjänä toimi tuolloin Heikki Tyvi, joka veikkasi tulosta 2-1.

Veikkausliigaseurat etsivät jokaiseen kauden otteluun henkilön, joka käyttää asiantuntemustaan – tai vaikka näppituntumaa – tulevan ottelun tuloksen veikkaamiseen. Julkkistulosvedon panos on 20 euroa ja mahdolliset tuotot käytetään kunkin Veikkausliigaseuran valitsemaan hyväntekeväisyyskohteeseen.

Veikkauksen Julkkistulosvedossa otetaan huomioon monipuolisesti jalkapallohenkiset ihmiset: ”Julkkis” –määritelmä on laaja ja Julkkistulosvedon ideana on tuoda mukaan kilpailuun henkilöitä erilaisilta elämän aloilta. Mukaan voi tulla vaikkapa kulttuurin tai paikallisvaikuttamisen kautta, myös urheilunäkökulma on mukana Julkkistulosvedossa – samoin jalkapallokulttuuri ja sen luominen, sillä Julkkistulosvedossa tullaan näkemään eri paikkakunnilla monia legendapelaajia jakamassa asiantuntemustaan kauden aikana.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT