Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Haka ja JJK maalittomaan tasatulokseen

Hakan puolustuspeli on uomissaan liigakauden kynnyksellä. Apian nurmella pelattu harjoitusottelu JJK:ta vastaan päättyi maalittomaan tasatulokseen ja kyseessä oli jo viides peräkkäinen peli, kun valkopaitojen maali pysyi koskemattomana. Samaan hengenvetoon on kuitenkin todettava, että toisessa päässä maaliverkko saisi heilua nykyistä tiuhemmin.

– Peli palveli hyvin tarkoitustaan. Saimme tuntumaa nurmikenttään, Hakan päävalmentaja Sami Ristilä sanoi.

– Paikkoja jo saamme, mutta ajoitusta täytyy hyökkäyspäässä hioa, Ristilä jatkoi.

Ensimmäisellä puoliajalla kummallakin joukkueella oli omat hallintajaksonsa. Hakan paras paikka siunaantui Pekka Sihvolalle, mutta JJK-vahti Janne Korhonen veti pidemmän korren.

Toisella puolikkaalla Sihvola pääsi pariin otteeseen kokeilemaan osumaa ja vaihdosta kentälle tulleella Obi Metzgerillä oli omat saumansa. Tasapuolisuuden nimessä on todettava, että mahdollisuutensa maaleihin oli myös vierasjoukkueella.

Muutama minuutti ennen taukovihellystä Hakalle tuli takapakkia, kun selkävaivoista jo jonkin aikaa kärsinyt John Weckström joutui jättämään kentän. Tällin pelissä sai myös Sasha Popovitch, joka kolhi itseään yhteentörmäyksessä pian kentälle tulonsa jälkeen. Juha Pirinen puolestaan ontui pukukopeille polvi vahvasti teipattuna.

Haka seuraava ottelu on ensi viikolla pelattava cupin kotikamppailu KuPS:ia vastaan. Pelipaikka on vielä auki, mutta ajankohta on torstai 28.4. ja alkamisaika kello 18.30.

Hakan kokoonpano: Koljander, Salonen, Nooitmeer (46. Juuti), Lahti, Chavez, Pirinen (75. Kuqi), Matrone (57. Popovitch (66. Multanen), Robinson, Weckström (38. Metzger), Mattila, Sihvola.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT