Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Cupissa vastaan KuPS, torstaina vastassa JJK

Hakan vastustaja Suomen Cupin puolivälierissä on KuPS. Hakalla on tuossa pelissä mahdollisuus revanssiin, sillä viime kesänä kuopiolaiset pudottivat koskilaiset kilpailun samassa vaiheessa lukemin 1-0.

Puolivälierä pelataan Valkeakoskella alustavien suunnitelmien mukaan jo ensi viikon torstaina 28.4. Ennen tuota kamppailua Haka esiintyy koskilaisyleisölle tämän viikon torstaina, kun JJK saapuu kello 16.30 Apian nurmelle.

– JJK-pelissä on hyvä paikka tutustua joukkueeseen ennen liigakauden alkamista. Olosuhteiden pitäisi olla hyvät, joten mielenkiintoinen kenraalinharjoitus on luvassa, FC Hakan vt. toimitusjohtaja Olli Huttunen toteaa.

JJK-peliin on kausikorttilaisilla vapaa pääsy, mutta muuten sisäänpääsyn hinta on 5 euroa.

– Sillä kerätään pientä tukea seuralle. Talven Liigacupin peleihin oli vapaa pääsy, mutta nyt taas totutellaan liigakauden käytäntöihin, Huttunen huomauttaa.

Cupin puolivälierät oli alun perin tarkoitus pelata vasta toukokuussa, mutta liigakauden alun siirtymisen vuoksi kierrosta aikaistettiin. Veikkausliigakausi alkaa 6.-8.5.

– Viimeisiä valmisteluja liigakautta ajatellen vielä viritellään. Talkooporukkaa on hyvin kasassa, mutta toki lisää mahtuu mukaan. Asiasta kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä tänne meidän toimistollemme Tehtaan kentälle, Huttunen painottaa.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT