Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Ristilä: Ehjin kokonaisuus tähän asti

Haka ei saanut palkintoa pisteiden muodossa lauantaisesta Liigacupin kotiavauksestaan FC Interiä vastaan, mutta päävalmentaja Sami Ristilä näki koskilaisten otteissa merkkejä paremmasta.

Valmista Hakan peli ei toki vielä ollut, mutta hyvääkin 0-1-tappiosta löytyi.
– Aika ympäripyörä ottelu se oli. Emme oikein saaneet omaa peliämme pyörimään, mutta tämä oli toistaiseksi talven ehjin kokonaisuus puolustuksellisesti ja joukkuepelaamisen osalta, Ristilä sanoi.
– Positiivista oli se, että kahden neljän takaiskun ottelun jälkeen nyt meni omiin vain yksi ja sekin rangaistuspotkusta. Saimme Interin pelattua hyvin pois maalipaikoista ja toisella puoliajalla pelattiin aika lailla vastustajan kenttäpuoliskolla, tosin paikkoja emme juuri saaneet luotua. Liikaa puskettiin keskeltä, kun laidoilla olisi ollut tilaa.

Ristilän mukaan Hakan pelissä oli hyviäkin elementtejä, mutta hiottavaa vielä riittää.
– Turhan paljon harhasyöttöjä tuli ja oli vähän hosumista. Välillä oli ihan hyviäkin kombinaatioita, kun maltoimme antaa sen ensimmäisen syötön rauhassa. Peli peliltä mennään kuitenkin parempaan suuntaan.

Pelaajapuolella Saku Pesosen ja Jarno Mattilan paluut lämmittivät Ristilää. Hiukan ikävämpiäkin uutisia kuitenkin tuli.
– Toivottavasti Jaakko Juuti ei loukkaantunut pahemmin, aika ikävännäköisesti hänet taklattiin.

Keli Saharassa oli talvinen, mutta Ristilän mielestä olosuhteet olivat täysin pelikelpoiset.
– Pallo liikkui hiukan nopeammin, kun kentän pinnalla oli vähän lunta, mutta ihan hyvin kentällä pystyi pelaamaan.
– Vastustaja vähän valitteli olosuhteista, mutta jalkapallo on talvella Suomessa tällaista ja kun ottelu on ohjelmaan merkitty, totta kai se pelataan.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT