Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Niukka tappio Interille Liigacupissa

Hakan taival Liigacupissa jatkuu edelleen pisteittä, kun FC Inter haki lauantaina pisteet Valkeakoskelta niukasti numeroin 1-0 (1-0). Ottelun ainokaisen iski turkulaisten Mika Ojala rangaistuspotkusta.

Interillä oli ottelun ensimmäinen maalipaikka, kun vartin kohdalla Mika Ojala laukoi tolppaan, mutta kaikkiaan ottelun ensimmäinen puolituntinen oli varsin tasaista peliä. Molemmilla oli paikkansa myös maalintekoon, kun ensin Interin Daniel Osinachi pääsi puskemaan voimalla,mutta Saku Pesonen maalilla onnistui kuitenkin torjumaan. Toisessa päässä puolestaan Pekka Sihvola oli osua Hakalle, mutta hän ei aivan päässyt liukumaan Obi Metzgerin lähettämää palloa maaliin.

Ennen puoliaikavihellystä kuitenkin juhlittiin maalia Interin toimesta. Severi Paajanen kaadettiin rangaistusalueen sisällä ja Mika Ojala ampui 1-0-maalin pilkulta sisään.

Ottelun toisella puoliskolla tahti laantui selvästi ja molemmat joukkueet syyllistyivät huonoon syöttöpeliin, jonka vuoksi myös maalipaikat jäivät vähiin. Inter pääsi kertaalleen huokaisemaan helpotuksesta Obi Metzgerin karattua voimalla läpiajoon. Tuomari oli kuitenkin viheltänyt jo pilliinsä virheen merkiksi.

Lisää maaleja ei Valkeakoskella enää toisella puoliajalla nähty ja näin pisteet matkasivat Turkuun.

Hakan kokoonpano

1 Saku Pesonen, 4 Juuso Salonen, 5 Regillio Nooitmer (v), 7 John Weckström (84. 17 Kalle Multanen), 8 Marco Matrone, 9 Obi Metzger (84. 23 Albert Kuqi), 14 Sasha Popovits (57. 21 Kwesi Biney) 15 Jaakko Juuti (45. 11 Mohamed Koroma) , 16 Pekka Sihvola, 18 Josef Chavez, 22 Jarno Mattila

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT