Haka neljänneksi Uusi Lahti –cupissa

Haka hävisi Uusi Lahti –cupin pronssiottelun latvialaiselle Daugavalle rangaistuspotkukilpailun jälkeen 2-5. Varsinainen peliaika päättyi 1-1.

Ensimmäinen puoliaika oli Hakan hallintaa ja Pekka Sihvola vei valkopaidat johtoon 22. minuutin kohdalla John Weckströmin oivaltavan pystysyötön jälkeen. Hyvistä paikoista Haka ei saanut kuitenkaan lisämaaleja tehtyä ja tämä kostautui ottelun lopussa.

Daugava tuli tasoihin 49. minuutilla Hakan puolustuksen nukahduksen jälkeen. Lopun peliä Daugava puolusti viisaasti, eikä Haka löytänyt aukkoja vaarallisiin hyökkäyksiin. Rankkarikisassa kaikki Daugavan pelaajat onnistuivat, mutta hakalaisista pallon sai verkkoon ainoastaan Sihvola. Epäonnistujia olivat Weckström, Marco Matrone ja Regi Nooitmeer.

Hakan kokoonpano: Kauppinen, Latosaari (64. Koroma), Salonen (46. Ikudehinbu ), Nooitmeer, Chavez, Matrone, Juuti, Pirinen (64. Ojala), Weckström, Metzger (79. Multanen), Sihvola.