Haka ja VPS pistejakoon

Haka kasvatti pistetiliään lauantaina yhdellä, kun valkopaidat päätyivät 1-1 –tasatulokseen VPS:n kanssa. Täysi pistepottikin oli Tehtaan kentällä tarjolla.

Haka avasi peli vauhdilla ja ensimmäisellä puoliajalla kotijoukkueella oli useampikin sauma maalien tekoon. Parhaat mahdollisuudet siunaantuivat Mohamed Koromalle ja Jaakko Juutille, jotka molemmat epäonnistuivat avoimissa tilanteissa. Koroma käänsi pallon niukasti ohi ja Juuti laukoi päin VPS:n maalivahtia.

VPS:lläkin oli omat mahdollisuutensa, mutta pääosin ensimmäinen puoliaika mentiin Hakan komennossa.

Toni Lehtinen oli toisen puoliajan alussa lähellä tehdä maalin Tehtaan kentälle paluunsa kunniaksi. Tuhatpäisen kotiyleisön harmiksi Lehtisen pusku Juutin keskityksen jälkeen kolahti ylärimaan.

Hakan maalissa Lehtisellä oli iso rooli, sillä hän hankki vahvalla väännöllään koskilaisille rangaistuspotkun. Xhevdet Gela ampui 11 metristä varmasti kauden toisen osumansa.

VPS tuli pelissä tasoihin 77. minuutin kohdalla kulmapotkun jälkeen syntyneestä hässäkästä. Pallon toimitti verkkoon Antonio Inutile.

Kolmea pinnaa siis Hakalle tarjottiin, mutta putoamistaistossa yksikin piste saattaa olla arvokas. Tiukat kamppailut jatkuvat viikon päästä maanantaina, kun Tehtikselle tulee vieraaksi IFK Mariehamn.

Hakan kokoonpano: Saku Pesonen, Regi Nooitmeer (var.), Timi Lahti, Toni Kuivasto, Jarno Mattila, Jani Kauppila, Xhevdet Gela (86. Ben Traore), Mohamed Koroma, Jaakko Juuti (79. Benito Yllaconza), Mikko Innanen, Toni Lehtinen (var.) (73. Kalle Multanen).

MUISTA VASTATA OTTELUTAPAHTUMAN TYYTYVÄISYYSKYSELYYN!